vineri, 29 martie, 2024

Elena Udrea, mesaj dur din închisoare. Ce dezvăluiri a făcut fostul ministru. Răsturnare de sitație

Distribuie:

Publicat:

Elena Udrea a transmis un mesaj dur din închisoare, prin intermediul rețelelor de socializare. După ce a fost adusă din Bulgaria, și încarcerată la penitenciarul Târgșor, fostul ministru a depus o contestație la ÎCCJ, contestație care a fost respinsă la finalul lunii trecute. Așadar, fostul ministru al Turismului a rămas în spatele gratiilor, de acolo de unde a făcut câteva dezvăluiri violente.

Postarea făcută de Elena Udrea prin intermediul rețelelor de socializare, ar putea provoca o răsturnare de situație, după dezvăluirile făcute într-un alt dosar în care este acuzată de corupție.

Elena Udrea, mesaj dur din închisoare

După ce judecătorii au respins, la finalul lunii iunie, cererea formulată de fostul ministru al Turismului în ceea ce privește suspendarea executării pedepsei în Gala Bute, procurorii au decis să meargă mai departe cu ancheta și în cazul altui dosar, fiind vorba de dosarul „Hidroelectrica”.

Elena Udrea a transmis un mesaj dur din închisoare, prin intermediul rețelelor de socializare, așa cum a procedat și data trecută:

“ Dosarul cu Buzaianu NU este despre faptul că eu aș fi primit vreun ban, ci despre faptul că PDL-București, in 2010, pe care eu îl conduceam la acea vreme, a primit 2,5 milioane de euro de la Bogdan Buzaianu prin Radu Budeanu și Ana Maria Topoliceanu, ambii transformați în denunțători liberi. Chiar și așa, denunțătoarea Topoliceanu, declara că ea a primit banii la sediul partidului, ca eu nici nu i-am văzut, și că banii au fost cheltuiți pentru partid în principal cu campania electorală pentru alegerile locale din 2012, unde eu nu am candidat! Aceste acuzatii nu vizează semnarea contractelor cu “băietii deștepți” din energie, NICI prelungirea acestora NU au legătură cu aceste contracte care au fost inventate în 2003 de ministrul PSD, si prelungite în 2009 de un ministru PDL, dar nu de mine! EU NU ERAM MINISTRUL ECONOMIEI la vremea aceea!“, a scris Elena Udrea pe facebook.

Procurorii DNA a mers pe firul acestei povești, iar Elena Udrea a fost acuzată de corupție și luare de mită în acest dosar.

“ Nu sunt acuzată de nimic în legătură cu aceste contracte, nu am avut nicio implicare în semnarea, prelungirea și derularea lor. Însuși Buzaianu declara că nu am avut nicio treabă cu contractele lui, pentru ca la momentul 2010, erau deja prelungite! Celor care insistă să numească acest dosar HIDROELECTRICA, le spun simplu: AȚI GREȘIT PERSOANA! Pentru aceia care, cu ipocrizie, se arată siderați de suma pe care PDL-București a primit-o de la Buzaianu, le spun să caute bine acasă, să vadă dacă nu găsesc vreo umbrelă, brichetă, desfăcător de dopuri și altele. Chiar procurorii arată că pe aceste lucruri s-au cheltuit banii respectivi! (…) “, a continuat mesajul fostului ministru al Turismului.

Postarea a adunat aproape 2 mii de like-uri și peste 350 de comentarii.

Pe 7 aprilie 2022, Elena Udrea a fost condamnată, definitiv, la 6 ani închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”. În aceeași zi a fost prinsă la Kulata, în apropierea graniței cu Grecia. A ieșit din țară legal, întrucât nu era vizată de nicio măsură care să interzică acest lucru în momentul în care a făcut-o.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img