joi, 25 aprilie, 2024

Elevă bătută şi violată de tatăl care o ameninţa că n-o mai lasă la şcoală dacă îl reclamă. Copila i-a povestit mamei, dar femeia s-a temut să meargă la Poliţie

Distribuie:

Publicat:

Un caz revoltător a fost descoperit de poliţişti într-un sat din Vaslui, în timp ce au fost solicitaţi să intervină pentru a aplana un scandal.

Timp de mai multe luni o elevă la un liceu din Vaslui a trăit un adevărat coşmar, fără ca nimeni să o ajute, deşi îi ceruse ajutorul mamei şi mai multe persoane ştiau că este abuzată fizic şi sexual de propriul tată. Nici mama, nici ceilalţi apropiaţi nu au reclamat la Poliţie tatăl agresor. De frică!

 

De ani de zile, mama, fiica de 17 ani şi cei doi fraţi mai mici trăiau în teroarea bătăilor primite de la soţ, respectiv tată, care era un împătimit al alcoolului. În ciuda agresiunilor la care era supusă, femeia a continuat să locuiască cu soţul, invocând că era dependentă de agresor şi nu avea unde pleca cu cei trei copii. Din când în când, se mai refugia la mama, însă ulterior revenea acasă.

Abuz sexual descoperit din întâmplare

Adolescenta de 17 ani a povestit mamei că tatăl a început să o supună la perversiuni sexuale încă din vara anului trecut şi a ameninţat-o că dacă va povesti cuiva nu o va mai lăsa să meargă la şcoala. Fata firavă, elevă la un liceu din Vaslui, îşi dorea cu orice preţ să termine studiile liceale, pentru a scăpa de iadul de casă, astfel că i-a fost frică să meargă la Poliţie. Cum nici mama nu a îndrăznit să meargă la Poliţie, coşmarul fetei a continuat. Până anul acesta, de Paşti. În a treia zi de Paşti, calvarul prin care trecea eleva a fost descoperit din întâmplare de poliţişti. Un apel la 112 anunţa în seara de 10 aprilie un scandal într-un sat, în apropiere de Vaslui. Pentru a proteja victimele din acest caz terifiant, ”Adevărul” nu va furniza nici numele agresorului, nici localitatea de domiciliu. Marţi seara, mai mulţi martori anunţau la dispeceratul unic de urgenţă că un bărbat de 40 de ani îşi agresează soţia, soacra, ameninându-le cu moartea. La rândul ei, soţia agresorului a sunat şi ea la 112 după ajutor.

CITESTE MAI MULT PE: ADEVARUL.RO

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img