marți, 19 martie, 2024

Elev de clasa a 6-a, snopit in bataie la Husi de 2 elevi de clasa a opta – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

 Un elev al Scolii Gimnaziale Anastasie Panu, a fost snopit in bataie saptamana trecuta de catre doi elevi din clasa a 8-a din cadrul Scolii “Mihail Sadoveanu”, fiind filmat in acelasi timp de o a treia persoana care se arata extraordinar de amuzata de faptul ca un minor era lovit cu pumnii si picioarele . Agresorul principal este chiar fiul femeii de serviciu de la unitatea scolara la care acesta invata .

De mentionat este ca victima a fost asteptata in fata scolii sa iasa de la ore, apoi obligat sa mearga pana intr-o laterala intunecata a Parcului “Cuza-Voda”, langa Seminarul Teologic, unde a fost efectiv snopit in bataie . Dupa seara in care l-au snopit in bataie pe elevul de clasa a-6-a, cei doi agresori, au distribuit filmuletul pe reteaua de socializare, laudandu-se cu isprava lor si mai mult de atat raspandind mesaje de amenintare si intimidare catre alte persoane .

In urma cu doua zile, filmuletul a fost distribuit pe un cont national de instagram, iar de acolo politistii huseni au fost sesizati ,iar acestia au deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente . Acestia au desfasurat o actiune imediata ,iar la scurt timp au descoperit persoana agresata cat si agresorii . De mentionat este faptul ca parintii copilului lovit nu au efectuat o plangere si s-au complacut in situatia in care fiul lor a fost lovit . Comunitatea huseana este revoltata de faptul ca in zona respectiva la o ora la care elevii ies de la scoala nu se afla nici un echipaj al autoritatilor . Vom reveni cu detalii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img