vineri, 29 martie, 2024

Eleva silita sa-si taie parul in fata colegilor, la scoala. Ce a infuriat-o pe diriginta

Distribuie:

Publicat:

Anchetă la şcoala gimnazială din Carei, judeţul Satu Mare, după ce o elevă de clasa a cincea a fost pusă de diriginta ei să se tundă singură cu foarfecă în faţa clasei.

Fata venise câteva zile la rând cu părul vopsit, lucru care a înfuriat-o pe dirigintă, mai ales că regulamentul şcolii interzice clar acest lucru. Elevă a fost silită să-şi taie părul în faţa colegilor, iar părinţii sunt revoltaţi de lecţia umilitoare şi spun că vor depune o plângere la inspectoratul şcolar.

Eleva şi-a deschis culoarea părului săptămâna trecută iar diriginta ei i-a atras atenţia să îşi vopsească părul în culoarea naturală sau să îl tundă. Fata spune că n-a avut bani şi a continuat să vină la şcoală cu părul decolorat. Profesoara de istorie care îi este şi dirigintă a venit se pare la oră înarmată cu o foarfecă şi a obligat-o pe elevă să se tundă pe loc. O altă colega a ajutat-o iar scena s-a petrecut în faţa clasei.

Diriginta este dascăl de peste 20 de ani şi spune că școala are un regulament strict. Pe de altă parte directoarea şcolii condamnă gestul profesoarei şi a deschis o anchetă. Diriginta fetei riscă să îşi piardă postul dacă va fi găsită vinovată. Părinţii copilei spun că vor sesiza inspectoratul şcolar pentru umilinţa la care a fost supusă fiica lor.

sursa: stirileprotv.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img