joi, 25 aprilie, 2024

Elevii din judet sunt asteptati la Concursul de creatie literara “Sesiunea juniorilor Vasile Parvan” Barlad

Distribuie:

Publicat:

Sambata, 26 octombrie, Muzeul "Vasile Parvan" din Barlad va fi gazda celei de a doua editii a concursului de creatie literara "Sesiunea juniorilor Vasile Parvan".

Manifestarea are ca scop sustinerea si dezvoltarea pasiunii pentru creatia literara. Mai mult decat atat, prin organizarea evenimentului se urmareste identificarea si cultivarea aptitudinilor elevilor de a crea texte literare in proza si versuri, precum si stimularea creativitatii.

Astfel, elevii claselor V-XII din judetul Vaslui se pot inscrie cu o singura creatie la una dintre sectiuni, la alegere. Textele trebuie sa respecte una din temele sectiunii alese, sa fie tehnoredactate in format A4 si sa fie semnate cu nume, prenume, scoala, clasa, varsta, profesorul coordonator sau persoana de contact cu numarul de telefon.

Acestea trebuie trimise pana la data de 15 octombrie, la adresa de e-mail: valentinafornea30@gmail.com sau pot fi predate personal la sediul Muzeului "Vasile Parvan", din strada Vasile Parvan, nr. 1, Bârlad, in dublu exemplar.

Un juriu alcatuit de organizatorii concursului va evalua lucrarile in perioada 16 octombrie-23 octombrie,  urmand ca pe 24 octombrie sa se afiseze lista participantilor selectati, pe site-ul Muzeului https://www.muzeuparvan.ro/ dar si pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/muzeul.vasileparvan.

In data de 26 octombrie se va face expunerea publica a lucrarilor, dar si desemnarea castigatorilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img