News Flash:

Elevii lupta impotriva drogurilor

4 Noiembrie 2013
1804 Vizualizari | 0 Comentarii
Elevii lupta impotriva drogurilor
In cadrul proiectului de prevenire a consumului de substante cu proprietati psihoactive este organizat un concurs de film scurt metraj, spot si fotografie digitala. Proiectul a fost initiat in acest an de Asociatia Centru pentru Integrare Sociala si Politici Antidiscriminatorii Vaslui, in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Vaslui, Inspectoratul de Politie al Județului Vaslui, Politia municipiului Vaslui, Primaria municipiului Vaslui, Inspectoratul Scolar Judetean si Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Vaslui. Scopul acestuia este prevenirea consumului de substante psihoactive si droguri usoare in randul elevilor din cele 6 licee din municipiul Vaslui.

Au fost deja organizate dezbateri si campanii antidrog, adresate adolescentilor, cadrelor didactice, parintilor si comunitatii locale, in vederea constientizarii asupra riscurilor la care se expun cei care consuma substante noi cu proprietati psihoactive.Concursul se adreseaza elevilor de liceu din municipiul Vaslui, iar inscrierile se pot realiza pana la data de 15 noiembrie 2013. Elevii care doresc sa participe pot completa un formular ce va fi transmis prin e-mail la adresa cispavs•yahoo.com .Sunt acceptate numai productii de scurt metraj cu durata de 10-15 min, circumscrise temei. Nu se accepta productii care induc un mesaj verbal sau video violent.

Imaginile nu trebuie sa contina elemente agresive, nu trebuie sa contina secvente care sa indemne explicit la consumul de droguri (tineri care fumeaza, consuma alcool, care isi injecteaza droguri). Filmuletele trebuie sa promoveze alternativa la consumul de droguri (ex.: vrei adrenalina, fa sport). La categoria "Spot" sunt acceptate numai spoturi video originale, cu durata de 30-60 sec, circumscrise temei.La fotografie digitala vor fi prezentate numai lucrari originale.

vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028275 (s)