News Flash:

Elevul din Vaslui care a ajuns in coma alcoolica la spital, sanctionat cu scaderea notei la purtare

7 Noiembrie 2013
2198 Vizualizari | 0 Comentarii
scoala vaslui
Elevul de 16 ani de la un liceu din Vaslui, care a ajuns in coma alcoolica la spital dupa ce a plecat de la scoala, desi era de serviciu, pentru a bea intr-un local din apropierea unitatii de invatamant, a fost sanctionat, miercuri, cu mustrare scrisa si scaderea notei la purtare cu doua puncte.

Conducerea Liceului "Ion Mincu"  Vaslui a decis ca elevul de 16 ani sa fie sanctionat cu mustrare scrisa si scaderea notei la purtare cu doua puncte, scrie Mediafax.

De asemenea, adolescentul, elev in clasa a XI-a, este obligat sa participe, timp de doua saptamani, la sedinte de consiliere la cabinetul psihologic din incinta liceului.

"Sanctiunile luate de Consiliul Profesoral impotriva acestui elev nu au fost dintre cele mai drastice, avand in vedere ca este la prima abatere de cand urmeaza cursurile liceale. S-a luat legatura si cu parintii sai, din localitatea Tatarani, carora li s-a adus la cunostinta sanctiunea aplicata fiului lor", a declarat, miercuri, directorul Liceului "Ion Mincu" Vaslui, Ovidiu Lisievici.

Elevul de 16 ani de la Liceul "Ion Mincu" din Vaslui a ajuns in coma alcoolica la spital, in 23 octombrie, dupa ce a plecat de la scoala, desi era de serviciu, si a mers la un local din apropierea unitatii de invatamant, unde ar fi baut mai multe beri.

La un moment dat, elevului i s-a facut rau si a intrat in stare de inconstienta, astfel incat persoanele aflate in local au sunat la 112 pentru a solicita interventia unei ambulante.

Preluat de echipajul medical, adolescentul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, unde a ramas internat o zi.

elevul liceu vaslui ion mincu consiliul profesoral
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 23 queries | Mysql time :0.033826 (s)