vineri, 19 aprilie, 2024

Ella de la Puterea dragostei a izbucnit in lacrimi, in direct! „Isi doreste ca in ziua in care voi imbraca rochia de mireasa…”

Distribuie:

Publicat:

Ella de la Puterea dragostei a fost invitată în platoul emisiunii Teo Show, acolo unde a vorbit despre copilărie, iar în momentul în care a fost întrebată despre mama ei, fosta concurentă de la Puterea dragostei nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Ca orice copil, și ea își dorește să își vadă mama sănătoasă.

Ella de la Puterea dragostei, declarații în lacrimi

De fiecare dată când vorbește despre femeia care i-a dat viață, bruneta se emoționează, iar asta pentru că, așa cum a spus-o în repetate rânduri, mama ei este nevăzătoare, iar cea mai mare dorință a Ellei este aceea ca mama ei să o poată vedea într-o bună zi.

Aceasta a spus, în direct, printre lacrimi, că femeia își dorește să poată să vadă măcar cum va arăta fiica ei în rochie de mireasă, în ziua în care aceasta va face pasul cel mare.

„Mă faci să plâng. Veneau vecinii și îi spuneau că are o fată foarte frumoasă. Mama zicea Mulțumesc, dar cum arată, cum se îmbracă? Și venea și mă pipăia mereu dacă îmi cumpăram o rochie nouă sau mă pregătea să plec undeva.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img