sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ella de la Puterea Dragostei, adevarul despre barbatul din viata ei: „Atunci cand am venit din Turcia…”

Distribuie:

Publicat:

Ella de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai iubite concurente din competiția din Turcia, dar și una dintre cele mai controversate. Gurile rele spun despre Ella că nu ar fi chiar cum pare și că ascunde multe secrete. Un inel cu piatră de pe degetul ei a dat de bănuit că s-ar fi logodit, însă Ella a ținut să clarifice o dată pentru totdeauna situația ei amoroasă. 

Ella de la Puterea Dragostei, foc și pară pe internet după ce s-a spus că s-a întâlnit cu un bărbat la revenirea în țară 

Îndrăgita concurentă de la Puterea Dragostei a revenit în țară, iar vorbele de duh nu au întârziat să apară. Se pare că unii fani au spus că Ella ar locui, de fapt la un bărbat acasă și nu la o prietenă, așa cum a spus ea. Astfel, Ella a scris un mesaj acid la Instastory. 

„Bun, vad ca se abereaza foarte mult, nu stiu de unde si pana unde, atunci cand am venit din Turcia prietena mea s-a transformat in ''barbat'', Piata Constitutiei in ''aeroport'', iar casa ei in ''hotel''. Nu mai dati informatii eronate, va rog! Sau daca afirmati ceva, veniti si cu dovezi plauzibile”, este mesajul Ellei. 

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img