joi, 28 martie, 2024

Ella de la Puterea dragostei, primele declaratii despre arestarea lui Alex Bodi: „Justitia trebuie sa isi faca treaba!”

Distribuie:

Publicat:

Ella de la Puterea dragostei și Alex Bodi au format o relație de amiciție de-a lungul anilor. Fosta concurentă a mărturisit că cei doi s-ar cunoaște de dinainte de relația afaceristului cu Bianca Drăgușanu. Așadar, orice dubiu cu privire la un amantlâc a dispărut după aceste dezvăluiri făcute de Ella. Alex Bodi trece printr-o perioadă destul de dificilă, după ce a fost săltat de mascați DIICOT. El este suspect într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane.

Ella a oferit, pentru WOWBIZ, prima reacție în acest caz. Ea speră ca toate acuzațiile care i-au fost aduse prietenului ei să fie doar speculații. Cu toate acestea, dacă sunt adevărate, statul trebuie să își ducă misiunea până la capăt.

„Îmi pare rau ca s-a ajuns aici. Nu mă așteptam ca lucrurile să ia o asemenea turnură și amploare. Eu cred ca Alex Bodi putea face bani într-un mod mult mai inteligent. Sunt sigură, de fapt! Dacă acuzațiile care i se aduc sunt cu adevărat reale, atunci justiția trebuie să își facă treaba. Eu sper, în continuare, ca tot ce s-a scris si a apărut în presă pe acest caz sunt doar specilații și că Alex e nevinovat!", a declarat Ella în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img