vineri, 19 aprilie, 2024

Ella de la Puterea Dragostei, primele declaratii despre relatia lui Alex Bodi cu Daria Radionova! “Eu nu stiu daca el…”

Distribuie:

Publicat:

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a vorbit, în cadrul unui interviu, despre relația pe care o are fostul iubit al Biancăi Drăgușanu cu Daria. Ella a făcut primele declarații și despre frumoasa rusoaică.

Ella, dezvăluiri despre Daria Radionova și Alex Bodi

Alex Bodi și Ella se cunoscut dinainte ca omul de afaceri să formeze o relație cu Bianca Drăgușanu. Cu toate acestea, frumoasa brunetă a decis să vorbească, pentru WOWbiz, despre relație pe care o are bărbatul cu Daria Radionova, dar și despre inelul de logodnă care a creat multă vâlvă în mediul online. Internauții au crezut că inelul pe care i l-a dăruit Alex Biancăi s-ar fi întors înapoi, iar el i l-ar fi dat mai departe rusoaicei. 

"Eu vreau să fiu sinceră, Daria e o fată foarte frumoasă, are trăsaturi frumoase. Îmi place ca femeie, nu am auzit-o vorbind, dar fizic e frumoasă. Văzusem că purta inelul Biancăi, dăruit de către Alex Bodi bănuiesc. Eu nu știu dacă el chiar ar face așa, poate seamănă inelul, poate sunt similare. Niciun bărbat nu ar trebui să facă, e cel mai grotesc lucru, mie mi se pare că ar umili-o pe fata următoare.", a declarat Ella. 

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img