vineri, 19 aprilie, 2024

Emi de la Noaptea Târziu, dezvăluiri despre nuntă. Când se va căsători colegul lui Cuza: „Avem foarte multe rude”

Distribuie:

Publicat:

Emi de la Noaptea Târziu s-a logodit cu iubita lui anul trecut, iar acum își pun la punct nunta. Colegul lui Cuza și partenera lui au decis deja detaliile importante cu privire la marele eveniment, dar data exactă nu este încă stabilită, aparent.

După ce și-a cerut iubita în căsătorie în fața micilor ecrane, la finalul experienței din Asia Express, Emi de la Noaptea Târziu și aleasa lui au trecut și la organizarea nunții. Colegul lui Cuza a vorbit despre planurile lor într-un interviu pentru Antena Stars.

Dezvăluirile lui Emi de la Noaptea Târziu despre nuntă

Emi și logodnica lui sunt împreună de mulți ani și știu deja că își doresc să aibă o nuntă „clasică”, în țară, la care să fie prezente rudele lor, care nu sunt deloc puține la număr, potrivit viitorului mire. Totuși, artistul nu s-a pus complet de acord cu viitoarea lui soție în ceea ce privește data marelui eveniment.

Concurentul de la Te cunosc de undeva! a menționat că el și partenera lui au în plan ca nunta să aibă loc anul viitor, dar nu este o decizie definitivă încă.

„La anu' probabil. Încă nu ne-am pus de acord, dar cam ăsta e planul. (…) Vom face în România. Eu sunt puțin mai clasic și ea la fel. Avem foarte mulți invitați din familie, foarte multe rude.”, a spus Emi de la Npatea Târziu, pentru Antena Stars.

În toamna anului trecut, Emi a cerut-o în căsătorie pe iubita lui în fața camerelor de filmat din Asia Express, chiar dacă aceasta urma să vadă imaginile mult mai târziu. Ulterior, artistul a anunțat că tânăra a răspuns afirmativ și se pregătesc pentru următorul pas.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img