vineri, 29 martie, 2024

Emil Boc cere eliminarea treptată a restricțiilor! Iohannis spune că doar așa putem învinge pandemia!

Distribuie:

Publicat:

Fost premier al României, Emil Boc spune că guvernanții ar trebui să se gândească mai puțin la impunerea restricțiilor anti-COVID-19 și mai mult la planul de vaccinare. Boc susține că țările din Occident au început deja să pună accent pe relansarea economică și pe măsurile sociale, în contextul în care accelerează vaccinarea la persoanele adulte.

 

Emil Boc: ”Guvernul să nu rămână încremenit în proiect”

"Eu cred că deocamdată măsurile care sunt în vigoare trebuie respectate, dar Guvernul trebuie să gândească foarte clar un plan de eliminare treptată a restricțiilor, așa cum fac și alte țări din UE și să pună accent masiv pe vaccinare. Vă amintesc faptul că SUA și-a propus ca pe 4 iulie să aibă toată populația adultă vaccinată, de asemenea și Danemarca și-a propus ca până la sfârșitul lunii să elimine treptat restricțiile și să acorde o atenție mai mare locurilor de muncă.

Cred că aceste măsuri trebuie evaluate și la noi într-o perioadă scurtă și să se actualizeze în conformitate cu ceea ce ne spun specialiștii.(…) Guvernul nu trebuie să rămână încremenit în proiect, ci să adapteze din mers unele măsuri care sunt mai puțin bune și să le păstreze pe cele care sunt mai mult bune.

Asta trebuie făcut în urma unei analize făcute de specialiști", a declarat Emil Boc la Realitatea Plus.

Continuarea pe wobiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img