joi, 25 aprilie, 2024

Emilia Clarke, emotionata la finalul serialului Urzeala tronurilor: „Aceasta femeie mi-a topit inima”

Distribuie:

Publicat:

Dupa opt ani petrecuti pe platourile de filmare ale unuia dintre cele mai de succes seriale de televiziune, Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) a impartasit cu fanii seriei ce a simtit cand vazut ultimul episod.

Urzeala tronurilor s-a terminat, fanii seriei avand ocazia sa vizioneze ultimul episod luni dimineata, cu noaptea-n cap. Emilia Clarke a reactionat pe Instagram, unde a postat o fotografie cu actorii din serie si cateva ganduri emotionante. Emilia Clarke a dzvaluit ca personajul Daenerys Targaryen i-a schimbat radical viata.

„Capitolul mamei dragonilor mi-a ocupat toata viata mea de adult. Aceasta femeie mi-a topit inima. Am transpirat in valvataia focului de dragon, am varsat multe lacrimi pentru cei care au parasit familia noastra devreme si mi-am stors creierul in incercarea de a o juca pe Khaleesi, de a spune cuvintele poruncitoare”, a scris actrita.

Emilia Clarke, care joaca rol central in sezonul 8, a marturisit ca Urzeala tronurilor a „slefuit-o” ca femeie, ca actor si ca fiinta umana. La final, actrita a pomenit de tatal ei, care a murit de cancer in 2016.

„As fi vrut ca dragul meu tata sa fie aici si sa vada cat de departe am zburat. Dar voua, dragii mei fani, va datorez atatea multumiri pentru statornicia voastra pentru ceea ce am facut cu acest personaj, care era deja in inimile voastre inainte ca eu sa intru in pielea lui. Fara voi, n-am exista noi. Acum, veghea noastra s-a terminat”, a mai spus Emilia Clarke.

Sophie Turner, recunoscatoare Sansei Stark

Actrita Sophie Turner, care a dat viata personajului Sansa Stark, i-a multumit si ea personajului ei, care a ajutat-o sa inteleaga mai mult natura umana.

„Sansa, multumesc ca n-ai invatat ce inseamna flexibilitatea, curajul si adevaratul sens al puterii. Multumesc ca m-ai facut sa fiu buna si rabdatoare si sa conduc cu iubire. Am crescut cu tine. M-am indragostit de tine la varsta de 13 ani, iar acum, la zece ani dupa, la 23, te las in urma, dar nu voi da niciodata uitarii ce m-ai invatat”, a scris Sophie Turner.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img