News Flash:

"Eminescu si Creanga mergeau la pustoaice" - Perle scrise de profesori la examenul de definitivat

20 Iulie 2013
3878 Vizualizari | 0 Comentarii
examen definitivat
Examenul de definitivare in invatamant este, de cele mai multe ori, piatra de incercare pentru cadrele didactice. Unii dintre profesori au renuntat sa dea testul, zilele acestea, dupa ce au vazut subiectele, iar cei dintre care au ramas, multi s-au facut de ras.

Profesorii au la dispozitie trei incercari in decurs de 7 ani pentru a obtine gradul definitiv, iar in caz contrar raman suplinitori calificati. Tocmai de aceea, multi au preferat sa iasa din sala dupa ce au vazut cat de grele sunt subiectele. Printre cei care au crezut insa ca pot duce la final examenul au fost si multi care s-au facut de ras.

"Eminescu si Creanga mergeau la pustoaice, dupa miere, erau iubitori de frumos prin satele Moldovei, unde se dezvoltau in mod absolut natural femei splendide, nestiutoare de carte", a scris unul dintre acestia.

"Muntii Carpati se impart in mai multe bucati. Au ape si podisuri si tin pana unde incepe campia", a mai scris un profesor la geografie.

"Ca Mihail Cogalniceanu a dat drumu la tigani din lesa, ca parea la vremea aia o idee buna, nu ca azi. I-a zis si Alexandru Ioan Cuza: "Ba, nu e bine", si-a dat cu parerea un alt cadru didactic.

examen definitivat profesori perle examen mihai eminescu ion creanga
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031939 (s)