joi, 18 aprilie, 2024

Emma Răducanu a confirmat prezența la turneul Transylvania Open 2021! Mesaj pentru fanii din România: „Abia aștept să ne vedem”

Distribuie:

Publicat:

Emma Răducanu va participa la turneul de tenis Transylvania Open WTA250.

Ema Răducanu, sportiva momentului din tenis, a confirmat prezența la turneul de tenis Transylvania Open WTA250. Câștigătoarea US OPEN 2021 va juca la Cluj, în octombrie, la cel de-al doilea turneu WTA. Transylvania Open va avea loc în perioada 25 octombrie- 1 noiembrie la Sala Polivalentă din Cluj, iar Emma Răducanu tocmai și-a anunțat fanii că va fi prezentă la acest eveniment.

Tânăra de 18 ani le-a transmis un mesaj video fanilori ei din România, fiind foarte bucuroasă că se va întoarce în țara de origine a tatălui ei. 

„Salut! Mă bucur că am ocazia să joc în Transylvania Open. Tatăl meu este român și am experiențe frumoase în țară. Abia aștept să ne vedem!”, este mesajul transmis de Emma Răducanu, pentru fanii ei.

Odată cu Transylvania Open WTA250, Cluj-Napoca devine singurul oraș din Europa care deține 2 licențe WTA! În joc vor fi puse 280 de puncte WTA și premii de 235.238 de dolari.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img