joi, 25 aprilie, 2024

Emma Răducanu spune că jucătoarele sale favorite din copilărie sunt Simona Halep și Li Na

Distribuie:

Publicat:

Emma Răducanu este un subiect foarte des tratat în presa de specialitate și în lumea tenisului, de la performanța ei incredibilă de anul trecut de la New York. Ea a declarat pentru revista Vogue că jucătoarele sale favorite sunt Simona Halep și Na Li, relatează mediafax.

Jucătoarea britanică are o poveste de viață unică, fiind născută în Canada și crescând în Marea Britanie. Niciunul dintre părinții ei nu este britanic prin naștere, tatăl ei fiind originar din România, iar mama din China. Acest trecut unic are legătură cu gustul pentru tenis al Emmei, deoarece cei doi idoli ai ei din copilărie provin din aceleași țări ca și părinții ei.

Într-un interviu acordat revistei Vogue, ea a spus:

„În copilărie, cele două jucătoare pe care le-am admirat au fost Li Na, datorită forței sale mentale și mișcărilor incredibile, și Simona Halep, pentru că îmi place modul în care a jucat și a fost capabilă să lupte, fără a fi cea mai mare jucătoare de pe teren."

„Mă antrenez și iau o masă bună înainte de meci pentru a mă asigura că am suficient combustibil în rezervor. Acest lucru se schimbă de la turneu la turneu, dar de obicei sunt paste sau orez și pește. După antrenament, îmi pun trusa de meci și de obicei mă relaxez până când este timpul să joc. Mai fac o încălzire fizică înainte de a intra pe teren.", a mai spus britanica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img