News Flash:

Energie eoliana pentru alimetarea iluminatului public din Vaslui

20 Iulie 2013
2101 Vizualizari | 0 Comentarii
parc eolian vaslui
In ultima sedinta ordinara, consilierii locali vasluieni au aprobat un proiect de hotarare care prevede constructia unui parc eolian in apropiere de municipiul resedinta de judet.

La sedinta a fost prezent si un reprezentant la firmei care va construi acest parc eolian si care a dat asigurari ca investitia va fi extinsa in functie de capacitatea sistemului energetic din zona. 

Chiar daca au fost si unele discutii incontradictoriu la acest proiect, consilierii locali au aprobat acest proiect care va aduce cateva zeci de locuri de munca pentru vasluieni. 

"Avem deja prins in proiectul de buget pe anul viitor fonduri pentru un service necesar parcurilor eoliene si speram ca aceste servicii vor gasi in municipiul Vaslui tot ceea ce este nevoie. Avantajul este acela al energiei ieftine, autoritatile publice locale pot folosi aceasta energie la iluminatul public, cu costuri minime", a spus primarul Vasile Paval. 

Constructorul a mai dat asigurari ca toata forta de munca folosita va fi de pe plan local. Ar fi nevoie de circa 60 de oameni care sa instaleze turbinele si de alte 4 persoane, specializate tot din banii firmei, care sa se ocupe de intretinerea lor.

parc eolian vaslui iluminat public
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1050 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031891 (s)