marți, 19 martie, 2024

Episcopul Basarabiei de Sud in vizita in comuna vasluiana Botesti

Distribuie:

Publicat:

Joi, 26 noiembrie 2020, de Sărbătoarea Sfântului Cuvios Stelian Paflagonul, ocrotitorul copiilor, Așezământul Social „Sfântul Stelian” Boțești, din cadrul Asociației „Filantropia Ortodoxă Huși” și-a sărbătorit ocrotitorul, precum și împlinirea a 2 ani de la inaugurare.

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, Preasfințitul Părinte Veniamin, Episcopul Basarabiei de Sud, a fost prezent în mijlocul personalului și al beneficiarilor acestui centru.

Preasfinția Sa a oficiat o slujbă de mulțumire și a binecuvântat finalizarea lucrărilor de amenajare și dotare a bucătariei și a spațiului interior cu mobilier nou, adecvat nevoilor copiilor.

La eveniment a fost prezent și părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă Huși”, părintele inspector eparhial Dragoș Trofin și reprezentanți ai autorităților locale și ai instituțiilor de învățământ din comună.

„Lucrările executate au fost posibile cu implicarea părintelui Vladimir Beregoi, cu  sprijinul Consiliului Județean Vaslui și al Primăriei și Consiliului Local Boțești, reprezentate de domnul primar Pantea Adrian, cărora le mulțumim pentru dragoste și implicare.

Avem un număr 25 de copii, beneficiari ai activităților centrului de zi, și 25 de vârstnici, care primesc ajutor prin serviciul de îngrijire la domiciliu. Finalizând lucrările la propria bucătărie, alături de cei mici, și vârstnicii vor primi, zilnic, o masă caldă, la domiciliu” a menționat doamna Felicia Trofin coordonatoarea Așezământului „Sfântul Stelian” Boțești.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img