vineri, 19 aprilie, 2024

EPISCOPUL DE HUSI, UN ALT PEDERAST, ” CETATEAN DE ONOARE” AL BARLADULUI

Distribuie:

Publicat:

Dupa preotul Cristian Pomohaci, care este implicat intr-un scandal sexual si acuzat ca ar fi incercat sa corupa un minor pentru a intretine relatii sexuale homosexuale, Episcopul Husilor este si el intr-o situatie asemanatoare, PS Corneliu Barladeanu fiind protagonistul unui filmulet in care e surprins in ipostaze pornografice alaturi de un alt barbat. Ambele fete bisericesti sunt in posesia titlului de „cetatean de onoare” ai orasului Barlad, cu acte in regula.

CEL CARE ACORDA O DISTINCTIE VREA SA RASPLATEASCA PE CEL DISTINS. IAR CEL DISTINS SA FACA CINSTE DISTINCTIEI.

Cei care ar trebui sa faca cinste unei localitati din partea careia au primit privilegiul de a purta titlul de „cetatean de onoare” si care provin dintr-o institutie care promoveaza familia traditionala, au adus grave prejudicii de imagine. Preotul Cristian Pomohaci si Episcopul Corneliu Barladeanu, cele doua nume care provin din interiorul bisericii, au comis unul dintre cele 7 mai grele pacate capitale: desfranarea. Homosexualitatea este numit de oamenii bisericii, pacatul strigator la cer. Fapt de care nu au tinut cont nici unul dintre cei doi slujitori ai lui Dumnezeu.

Desi consilierii PSD, in sedinta din 10 iulie 2017, au propus sa-i fie retras titlul de „cetatean de onoare” preotului Cristian Pomohaci, initiativa acestora s-a lovit de zidul format din consilierii liberali si primarul Dumitru Boros. Sub pretextul ca proiectul trebuie sa fie dezbatut de comisiile speciale inainte de a fi depus pe ordinea de zi, cei din tabara liberala au mai mult au combatut pe marginea credibilitatii ziarelor si tabloidelor care au publicat informatiile compromitatoare despre preot. Ultima reduta a fost insusi primarul Dumitru Boros care a facut apel la rabdare, in asteptarea unei decizii judecatoresti.

La fel ca in cazul Pomohaci, daca social-democratii se vor gandi sa propuna retragerea titlului de „cetatean de onoare” si PS Corneliu Barladeanu, este de asteptat ca zidul de aparare liberal sa reziste cu stoicism si cele doua fete bisericesti  sa se bucure de privilegiul de a ne reprezenta orasul ca ambasadori onorifici. Pentru moftul de a invoca o „hotarare judecatoresca”.

ORDINUL „STEAUA ROMANEI”, RETRAS LUI LASZLO TOKES PENTRU O DECLARATIE. FARA „MOFT” DE HOTARARE JUDECATOREASCA!

Dupa ce in decembrie 2009 (la 20 de ani de la Revolutie) Laszlo Tokes a fost decorat cu ordinul „Steaua Romaniei” in grad de Cavaler, de catre presedintele de atunci – Traian Basescu, dupa aproape sapte ani, pe 4 martie 2016, Klaus Iohannis i-a retras distinctia. Gestul a venit in urma declaratiei lui Tokes in care ii cerea premierului Ungariei ca impreuna cu guvernul pe care il conduce, sa construiasca „un sistem de cooperare nationala” astfel incat sa ofere protectorat Transilvaniei , asa cum a facut Austria cu Tirolul de Sud.

Laszlo Tokes a deschis imediat dupa aceea un proces la Curtea de Apel Bucuresti prin care a solicitat anularea decretului prezidential prin care i-a fost retras Ordinul National „Steaua Romanei”. Cererea sa a fost respinsa ca neintemeiata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img