News Flash:

Episcopul Husilor cumparat de presedintele CJ-DUMITRU BUZATU.

1 Octombrie 2014
3143 Vizualizari | 3 Comentarii
Arogante marca Dumitru Buzatu, in timp ce o primarie este pusa sub sechestru, iar functionarii publici lucreaza de la locuintele de persoane. Presedintele Consiliului Judetean Dumitru BUZATU isi permite luxul de a arunca 100.000 de lei pe geam.

 In sedinta de astazi,  marti, 30 septembrie, seful PSD VASLUI a introdus in ultimul moment pe ordinea de zi un proiect de lege care prevede acordarea unui sprijin financiar Presfintului CORNELIU, episcop al HUSILOR.Acesta hotarare nu a trecut prin comisiile de specialitate, deoarece aceasta vine direct de la seful BUZATU. Ba mai mult aceasta nu are nici macar o expunere de motive, pentru a justifica suma alocata Episcopiei Municipiului Husi.

Singura explicatie plauzibila pentru acest proiect de lege propus de seful Partidului Social Democrat Vaslui, este ca in urmatoare perioada se va desfasura campania electorala, iar PS CORNELIU, trebuie sa fie alaturi de Dumitru Buzatu.
Tot astazi consilierii judeteni vor avea de dezbatut nici mai mult nici mai putin de treizeci si sapte de proiecte pe ordinea de zi.

ps corneliu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

elisa  | #683
am avut ocazia sa discut cu dumitru buzatu nu are nici o grija,nu il intereseaza problemele oamenilor au preocuparile lor pt ei insasi,intradevar este arogant
anti pupincuristi  | #869
(copii diavolului)preotii din ziua de azi iar ca si polititca voi parca nu ati inteles la hus mai intai trebuie unul sa fie sus ca dupa aia si ridica toti egzamplu aveti primaru de la husi ion ciupilan si dupa aia sorsa manager spital viceprimaru si nu mai vorbin si de bazinul de la iesire din husi stanilesti care s-a primit fonduri peste noapte sau parcul de 600000euro de la iesire spre husi albita si nu mai spunem si de marea lui asfalta care bine la facut el husenilor ca a furat proectele fostului primar deschideti ochi nu gura si ziceti vai super primarul
Adauga comentariu

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :1.0235 (s) | 34 queries | Mysql time :0.014117 (s)