joi, 25 aprilie, 2024

Episcopul Ignatie, Mos Craciun pentru o mie de copii. “Faceți-vă vreme de ei…”

Distribuie:

Publicat:

Episcopul Husilor, Preasfintitul Ignatie, demonstreaza din nou ca este un ocrotitor al copiilor. Dupa ce a pus pe picioare mai multe centre sociale, in preajma sărbătorilor, omul lui Dumnezeu pregăteşte sute de pachete cu cadouri. Pentru ca a intalnit foarte multe familii sarace cu multi copii, Ignatie a decis sa ajute nu mai putin de 1000 de copii. Micutii vor sarbatori Craciunul cu bucurie in suflet, gratie unui proiect intiat in premiera de Episcopia Husilor.

Copiii au  primt daruri si au ascultat colinde, dar, cel mai important, au primit o mangaiere si o vorba buna. Noua conducere a Episcopiei Husilor a demarat mai multe proiecte de ordin social, acordand o atentie deosebita ajutorarii copiilor care provin din familii cu posibilitati materiale reduse, dar si celor cu rezultate deosebite la invatatura.

 

Evenimentul se intitulează „Dar de Crăciun” și, în cadrul lui, copiii vor avea parte de mai multe surprize, vor primi daruri și vor cânta colinde și cântece patriotice specifice Anului Centenar.

Copiii participanți provin din familii defavorizate, aflate în atenția Asociației „Filantropia Ortodoxă Huși”, coordonată de părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi”, a spus Preasfintitul Ignatie. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img