sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Era de asteptat sa spuna asta despre el, dupa ce a fost eliminata din competitie. Diana Bulimar a rupt tacerea

Distribuie:

Publicat:

Diana Bulimar s-a intors in tara azi, dupa ce a fost eliminata de la Exatlon.

Diana Bulimar s-a intors in tara, iar pe aeroportul de la Otopeni a fost intampinata de colegele si de antrenorul de gimnastica. Acestea i-au adus gogosi, desertul preferat al lui Didi si i-au admirat bronzul capatat in competitia Exatlon.

Diana Bulimar a fost eliminata de la Exatlon, ea fiind nominalizata alaturi de Oltin si de Larisa. Desi, Faimosii erau convinsi ca Oltin, cel mai slab concurent, va fi cel care va pleca acasa, el a fost votat de fanii Razboinicilor si astfel a ramas in competitie, iar Didi Bulimar a fost cea eliminata.

 La sosirea pe aeroportul Otopeni, fosta gimnasta nu a vrut sa vorbeasca prea mult despre ce s-a intamplat la finalul emisiunii in care ea si-a luat ramas buni de la colegi. "Oltin este un om deosebit, foarte inteligent. Nu pot sa spun altceva despre ei", a precizat Diana Bulimar.

Aceasta in conditiile in care in seara eliminarii, Diana Bulimar nu s-a abtinut si a aruncat o sageata: "Probabil ca telespectatorii au considerat ca traseele mele nu au fost la fel de bune ca ale lui Oltin, cel putin asta deduc eu din rezultatul voturilor".

 Fosta gimnasta a marturisit ca abia asteapta sa plece la Timisoara, acolo unde se afla familia ei, de care ii e extrem de dor. "Voi petrece Pastele acasa, cu parintii", a spus fosta concurenta de la Exatlon.

 

Bianca Brad este in doliu. Anuntul trist facut de actrita

Bianca Brad trece prin momentele grele. Cunoscuta actrita a aflat recent de moartea unei foste colege de liceu, in urma unei boli cumplite.

"Ea este Nicoleta, una dintre fostele mele colege de clasa din liceu. O fata vesela si plina de viata, la care m-am gandit mereu cu drag, de cate ori imi aminteam de acei frumosi ani din viata mea. Cand am facut anuntul despre Revederea de gradul (economic) 3, cum imi place mie sa zic ?, mi-a scris ca, desi isi doreste foarte tare, nu va putea veni, nu pentru ca nu mai traieste in Romania, ci din cauza unei probleme grave de sanatate despre care aflase anul trecut, in luna septembrie. Dar ca ne vom revedea in vara, cand va veni in tara, dorind sa se intoarca acasa, definitiv. Aseara am aflat de la fiul ei, ca a plecat definitiv…Acasa… Efectele secundare ale tratamentului dur pe care il urma, i-au afectat inima care i s-a oprit…oprind timpul in loc pentru cei dragi ei… De aseara am sufletul greu…trist…amortit… Imi pare nespus…nespus de rau ca nu am apucat sa ne mai vedem…nici macar sa vorbim…ii era prea rau… Offf, viata, viata cusuta cu ata… Offf, Nicoleta, Nicoleta…cat de rau imi pare ca te-ai chinuit atat… Stiu ca acum nu mai suferi, stiu ca esti intr-o lume mai buna, dar tot doare…
Drum bun in Lumina si Dumnezeu sa te odihneasca in pace, draga noastra colega, iar pe cei dragi tie, sa ii intareasca si sa ii aline…?⚘⭐", a scris Bianca Brad, pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img