vineri, 29 martie, 2024

Era INSARCINATA in 6 luni si a facut ACCIDENT cu masina! Au internat-o de URGENTA la spital, iar timp de 5 LUNI a stat in COMA! Medicii au ramas IMPRESIONATI cand au vazut ce a facut FEMEIA aflata in stare GRAVA

Distribuie:

Publicat:

O tanara in varsta de 34 de ani, Amelia Banna, de profesie politista a suferit un accident rutier in noiembrie in timp ce calatorea intr-o masina cu alte sase persoane, printre care si sotul ei, care au scapat toate tefere. Amelia era insarcinata in aproape sase luni, iar accidentul i-a provocat un grav traumatism cranian care a lasat-o in coma.

Cazul s-a petrecut in Argentina, acolo unde Amelia a stat luni bune in coma. In aceasta stare ea a nascut in noaptea de Craciun un baietel, Santino, perfect sanatos. In tot acest timp in care a primit tratament si in care starea ei nu a suferit modificari, familia a avut grija ca tanara mama sa fie mereu aproape de bebelusul ei.

Vestile bune au continuat pentru membrii familiei, caci Amelia s-a trezit din coma chiar in apropierea Pastelui din acest an. Cu cateva zile ca aceasta minune sa aiba loc, fizioterapeutul ei, Roberto Gisin, a remarcat ca pacienta are reactii cand se afla in preajma copilului ei si mai ales la contactul micutului cu pielea ei si a observat ca aceasta apropiere ar putea ajuta la recuperarea tinerei mame. „Deocamdata nu putem vorbi de sechele. Vom vedea mai tarziu. Cred ca va putea sa mearga (…) Contactul cu fiul si cu familia ei este foarte important”, a precizat medicul Ferreira.

Cei care cunosteau cazul tinerei, dar si simpli internauti au inceput sa reactioneze si sa declare ca totul este un miracol. „Dumnezeu exista! Face minuni! Amelia s-a trezit din coma dupa 5 luni”, au scris si alti utilizatori, exprimandu-si bucuria si emotia pentru Amelia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img