marți, 19 martie, 2024

Eroii de la Barlad nu s-au dat batuti : Au resuscitat o femeie pret de 75 de minute pana au aparut semnele vitale – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit miercuri, 03 iunie, la ora 11.59, cu un echipaj paramedical, pentru acordarea primului ajutor medical unei persoane de sex femenin în vârsta de 29 ani, ce se afla în stare de inconștiență în urma unui stop cardio-respirator.

Echipajul a fost alertat la ora 11.55, un minut mai tarziu fiind deja în drum spre locul intervenției. La ora 11.59, după 4 km parcurși prin traficul urban, paramedicii au ajuns la domiciliul persoanei, pe care au gasit-o în stare de inconștiență, astfel că, de îndată au inițiat manevrele specifice de resuscitare. În sprijinul echipajului EPA Barlad s-a deplasat o ambulanță din cadrul SAJ Vaslui, substația Bârlad, încadrată cu medic. După aproximativ 75 de minute, timp în care colegii noștri împreună cu echipajul medical venit în sprijin, s-au luptat pentru a o readuce lângă cei dragi, au apărut semnele vitale. Viața i-a zâmbit din nou, iar noi am fost acolo să facem tot posibilul ca acest fapt să se întâmple. Ne mândrim cu astfel de intervenții pentru că cea mai mare satisfacție profesională este atunci când reușim să salvăm o viață. Este de neprețuit.

Felicitări – plt. adj. Panainte Daniel, plt. adj. Rădulescu Ștefan, plt. maj. Turtea Florin!

#SMURD #NoiSuntemIsuVaslui

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img