News Flash:

Escrocul de carburanti din BARLAD a fost retinut

13 Mai 2014
2142 Vizualizari | 0 Comentarii
Politisti din cadrul Politiei municipiului Barlad l-au depistat pe Gelu. L, de 32 ani, din municipiul Barlad, pe numele caruia Tribunalul Vaslui a emis in luna aprilie, mandat de arestare preventiva pentru savarsirea mai multor infractiuni de inselaciune, fapte comise in luna martie 2014.

In seara de duminica, 11 mai, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale si Biroului de Ordine Publica Barlad l-au depistat intr-un apartament situat pe strada Vasile Parvan, pe Gelu Lazarciuc, de 32 ani. Impotriva acestuia, Tribunalul Vaslui a dispus, in ziua de vineri, 10 aprilie, masura arestarii preventive pe o perioada de 30 zile.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Barlad au efectuat cercetari cu privire la faptele comise de L. Gelu, stabilind faptul ca acesta a inselat mai multe persoane carora le-a oferit spre vanzare motorina la o valoare sub pretul pietei. In unele situatii, L. Gelu s-a prezentat sub o calitate mincinoasa si anume de angajat al unei benzinarii din localitate. Dupa o intelegere prealabila cu privire la cantitatea de motorina, L.Gelu se deplasa cu autoturismul cumparatorului in zona unei parcari. Dupa ce primea suma convenita, solicita cateva minute de asteptare, pentru a intra in posesia cheii de la garajul unde era depozitata motorina. Acesta nu mai revenea la locul indicat, iar persoana vatamata constata ca a fost inselata.

Faptele pentru care este invinuit Geo Lazarciuc au fost savarsite in intervalul 1-22 martie. Cinci persoane au fost pagubite cu suma totala de 1.685 lei. Geo a fost reclamat la politie chiar si de propria familie dupa ce acesta a facut credite false folosindu-se de actele de identitate ale parintilor.

barlad tribunalul vaslui gelu lazarciuc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 34 queries | Mysql time :0.037247 (s)