vineri, 19 aprilie, 2024

Este doliu în presa românească! Unul dintre cei mai apreciaţi jurnalişti sportivi a murit la 47 de ani, răpus de cancer la stomac

Distribuie:

Publicat:

Weekend-ul continuă să aducă vești tragice și momente șocante, asftel că recent s-a aflat faptul că unul dintre cei mai apreciați și iubiți jurnaliști sportivi a murit, fiind răpus de o boală necruțătoare.

A murit cel mai apreciat și iubit jurnalist sportiv din România

Cu siguranță sunteți curioși despre cine este vorba, așa că nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că este vorba despre nimeni altul decât Andrei Bălan. Îndrăgitul jurnalist sportiv a încetat din viață ieri, la vârsta de 47 de ani, anunțul fiind făcut public în urmă cu scurt timp.

Din primele informații, în ultimele săptămâni şi-a petrecut viața în spital, luptându-se cu un cancer la stomac, boală în fața căreia medicii nu s-au putut pronunța, însă au încercat tot ce le-a stat în putință.

Andrei Bălan a activat mai bine de 25 de ani în domeniul presei

Andrei Bălan și-a dedicat viața meseriei de jurnalist, astfel că mai bine de 25 de ani a scos la iveală lucruri despre care nimeni nu știa, fiind însă cel mai mult atras de lumea sportului. Ba mai mult decât atât, s-a făcut remarcat și la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina, unde a fost trimis în delegaţie la graniţa României cu Ucraina, însă a cerut insistent să meargă în Kiev, unde se expunea unui pericol de 99%.

Nu a putut fi convins să nu o facă, astfel că a demonstrat tuturor că se poate, încă o dată. De-a lungul timpului a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a atrage publicul său, fiind îndrăgit la scară largă, astfel că numeroase persoane își doresc să-l conducă pe ultimul drum.

Trupul neînsufleţit va fi depus, luni, la Biserica Sf. Mihai si Gavril, din Bulevardul Ghencea, numărul 41, iar înmormântarea va avea loc marţi, astfel că cei care vor să-i fie alături pe ultimul drum, o pot face.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img