vineri, 26 aprilie, 2024

Este oficial! Ce se va intampla din 15 mai in Romania? Nu vom scapa de restrictii

Distribuie:

Publicat:

Klaus Iohannis, președintele României, a vorbit astăzi, într-o conferință de presă, despre ce se va întâmpla după 15 mai. Deși majoritatea românilor sperau ca măsurile pentru prevenția răspândirii pandemiei de COVID-19 să se relaxeze, acest lucru nu se va întâmpla.

„Pericolul nu a trecut si este nevoie in continuare de maxima atentie. Faptul ca din 15 mai este posibil sa relaxam anumite masuri nu inseamna in niciun caz ca revenim la viata noastra normala dinainte de epidemie. 15 mai nu inseamna o revenire brusca la normalitatea pe care am cunoscut-o. In realitate, expertii ne spun ca nici nu stim cand vom reveni la o viata normala. Vor ramane foarte multe restrictii in vigoare.
 

Nu vom putea sa ne intalnim decat maxim cate 3 persoane, nu vom putea o vreme sa iesim la restaurant sau la mall, nu vom putea sa plecam din localitate decat daca avem un motiv serios. In majoritatea unitatilor, private sau de stat, la usa va fi cineva care ne va masura temperatura. Marile festivaluri nu vor avea loc in acest an. Multi doresc sa se reia competitiile sportive. Daca se vor relua, exista o probabilitate mare sa se reia fara spectatori. Lucrurile in nicun caz nu vor intra repede in normalitate”, a declarat Klaus Iohannis.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img