sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Este pompa de căldură o soluție? Eco Drill răspunde!

Distribuie:

Publicat:

În zilele noastre există tot mai multe variante legate de sistemele de încălzire, unele dintre cele mai inovative. Pompele de căldură nu sunt sisteme noi, însă ceva mai puțin cunoscute, ar putea să vă salveze undeva până la 70% din costurile lunare aferente cu încălzirea casei. De ce unii nu sunt atrași de ideea de a instala un astfel de sistem?

Probabil pentru că astfel de sisteme implică metode ceva mai invazive decât altele. Este adevărat, pentru montajul unei pompe de căldură aveți nevoie de foraje, uneori două nu sunt de ajuns. Iar pentru astfel de servicii veți ajunge la Eco Drill spre exemplu. Nu vă gândiți că sunt a treia roată de la căruță și că acest prestator de servicii va fi doar o mică parte din cei cu care veți lucra pentru a finaliza un proiect. Cu Eco Drill puteți duce până la capăt tot acest proces cu pompa de căldură dorită.

De ce o pompă de căldură

Nu gândiți pe termen scurt. Cu abstracție de costurile actuale, pe termen lung aveți doar de câștigat. Poate că investiția inițială este mai mare, însă lunar costurile vor fi mici și deci rentabile. Se poate spune din acest punct de vedere faptul că o pompă de căldură va avea un consum ca și cel echivalent unui electrocasnic, deci imaginați-vă cât de mult puteți reduce din costuri, așa cum sunt ele la ora actuală.

Totodată, dacă este să vorbim despre avantajele acestor sisteme amintim de ce nu și de faptul că sunt mai sigure în utilizare. Acestea exclud, spre exemplu, riscul de accidente prin explozie, cum se întâmplă la centralele pe gaz și nu numai.

Din lista de avantaje ar fi de amintit și despre avantaje de confort, de posibilitate de a crea acasă mediul călduros perfect așa cum și-ar dori oricine pe timp de iarnă, dar și răcoros vara.

Iar cireașa de pe tort este faptul că acest tip de sistem este ecologic și deci reduce din emisiile de dioxid de carbon pe care le emană unele tipuri de sisteme de încălzire.

Servicii de la Eco Drill

Dacă ați hotărât că investiția ce trebuie făcută este cea a unei pompe de căldură atunci nu ezitați să cereți ajutorul de la Eco Drill. Serviciile lor includ și forajele specifice ce trebuie făcute pentru montarea pompelor de căldură. Se vor ocupa integral de acest proiect, până la ultimele detalii, cu execuție rapidă.

Vin pregătiți cu tot echipamentul necesar și în plus acceptă deplasările oriunde în țară. Iar asta înseamnă un avantaj pentru că astfel nu vă limitați doar la cei care lucrează pe plan local. Și puteți astfel apela la unii dintre cei mai buni din domeniu.

Cât despre costul aferent unei astfel de lucrări lucrurile rămân a fi stabilite în funcție de toți parametrii situației date. Totul variază în funcție de sistemul de colectare, de zona în care vă aflați, precum și de numărul de foraje și alte caracteristici, dar de data aceasta strict legate de acestea – adică adâncimea, diametrul lor.

Detalii în pagina oficială.

Contact:

office@ecodrillforaje.ro

Str. Trecătoarea Holtului nr. 222, Comună Letea Veche, Jud. Bacău

 

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img