vineri, 29 martie, 2024

”Este ultima dată când o să mai vorbim…”. Ce se întâmplă cu Lidia Buble. Ultimele sale postări au venit ca un șoc pentru fani

Distribuie:

Publicat:

Recent, Lidia Buble s-a afișat cu o branulă la mână pe rețelele de socializare. Ulterior, le-a spus fanilor că nu au motiv de îngrijorare și că este foarte bine. Astăzi, însă, cântăreața le-a dat o nouă veste fanilor. Fosta concurentă de la Asia Express le-a explicat că în perioada următoare va lipsi din mediul online.

Ei bine, bineînțeles, Lidia Buble nu a plecat din mediul online fără să le lase explicații celor care o urmăresc într-un număr atât de mare. Celebra cântăreață le-a spus internauților și motivul pentru care va lipsi.

Ce se întâmplă cu Lidia Buble

Lidia Buble le-a spus fanilor săi că acesta este ultimul mesaj pe care îl postează pe Internet, deoarece va lipsi timp de aproximativ două luni din țară. Cântăreața pleacă într-o competiție televizată.

De asemenea, cântăreața le-a spus fanilor că speră să se bucure la fel de mult cum se bucură ea pentru noua experiență care o așteatpă și că prietenul său, Alex, va rămâne în locul ei, să managerizeze contul său de Instagram.

”Am o veste să vă dau, o veste care sper să vă surprindă într-un mod tare plăcut și pentru care sper să vă bucurați cel puțin la fel de mult cum m-am bucurat eu. Urmează să plec, pentru două luni, două luni și ceva din țară, este ultima dată când o să mai vorbim, pentru că toate conturile mele de social media vor rămâne în grija lui Alex”, a spus Lidia Buble.

De ce dispare cântăreața 2 luni de pe Internet

Pe de altă parte, cântăreața i-a rugat pe fanii săi să îi transmită multă energie pozitivă, pentru a putea face față provocării.

”Mă duc să-mi înfrâng niște temeri, să-mi cunosc limitele, sunt curioasă de ce voi descoperi acolo, nu vreau decât să vă gândiți la mine din când în când și să-mi trimiteți toată energia bună pe care o aveți, pentru că asta am să fac și eu”, a adăugat Lidia Buble.

Zilele trecute, fanii și-au făcut iarăși griji cu privire la starea de sănătate a blondinei. Motivul este simplu: fosta concurentă de la Asia Express s-a postat pe rețelele de socializare cu o branulă la mână.

Ulterior, Lidia Buble a explicat că și-a luat o doză de vitamine, pregătindu-se astfel pentru perioada destul de dificilă care urmează în viața ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img