vineri, 19 aprilie, 2024

Este una dintre cele mai mari valori ale Romaniei, dar nu are urmasi. De ce nu are copii Rodica Popescu Bitanescu

Distribuie:

Publicat:

Are 80 de ani si o poveste de viata demna de un film ori de o carte, pe care tot ”ameninta” ca o va scrie. Un singur aspect al vietii sale nu este stiut de catre publicul larg: motivul din spatele deciziei de a nu avea copii!

Are 53 de ani de cand este actrita la Teatrul National din Bucuresti si aproape 20 de cand este si dramaturg si regizor. Cu un zambet molipsitor, o energie si o sinceritate debordante, Rodica Popescu Bitanescu a reusit sa se impuna de-a lungul carierei sale drept una dintre cele talentate, cautate dar si indragite actrite din Romania.

Totusi, a incercat, pe cat se poate, sa tina departe de ochii curiosi ai lumii viata ei personala. Desi este de notorietate ca e casatorita cu Mircea Bitanescu de mai bine de 45 de ani, motivul din spatele deciziei cuplului de a nu avea copii este inca necunoscut publicului larg. Cel mai recent, actrita a atins acest subiect intr-un interviu anul trecut, acordat televiziunii Antena 3.

Intrebata fiind de ce nu are copii, marea actrita in varsta de 80 de ani a dat un raspuns evaziv, multumindu-se sa spuna ca exista, intr-adevar, un motiv, dar ca acesta este pastrat in intimitate deocamdata.

”Stii ce suporti si atunci cand ai copii, si atunci cand nu ai. Deci, fiecare trebuie sa se gandeasca bine la ce face. Eu m-am gandit si nu discut despre asta. Am si eu niste motive. Sunt ale mele. Le stiu eu. Le stie Dumnezeu. Poate intr-o carte am sa le scriu”, a spus actrita intr-un interviu, anul trecut. Cu toate acestea, anterior, actrita a fost mai deschisa vizavi de acest subiect si a tinut sa precizeze ca nu este vorba ca nu si-a dorit copii. ”Nu este adevarat ca nu mi-am dorit copii. Acel adevar il stiu numai eu si Dumnezeu. Nu am sa vorbesc niciodata despre acest lucru. Este un lucru prea personal. Nu se pune problema ca nu am vrut, pentru ca eu ador copii. O sa spun numai daca o sa scriu o carte. Acesa este un subiect de roman. Nu am sa dezvalui de ce nu am copii, acesta este secretul meu”, declara Rodica Popescu Bitanescu in 2014.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img