vineri, 26 aprilie, 2024

Esteticienii sar in ajutorul Andei Adam! Fotografia cu ea nemachiata i-a adus o avalansa de propuneri de colaborare!

Distribuie:

Publicat:

In urma cu cateva sapatamani, Anda Adam si-a socat fanii cu o fotografie realizata in cabinetul medicul sau stomatolog. Poza cu pricina i-a adus artistei multe batai de cap, dar si propuneri neasteptate.
Desi ne-a obisnuit ca aparitiile sale sa fie fara cusur, de acesta data, Anda Adam s-a pozat fara pic de make-up, lasand sa se vada cum arata tenul fara niciun retus cosmetic.
Straveziu, patat si avand pielea vizibil deshidratata in jurul ochilor si a tamplelor, chipul Andei Adam nu semana deloc cu cel pe care il stiam. Ulterior, sesizand gafa facuta prin publicarea pozei deloc favorabile, cantareata a sters-o de pe pagina sa.
Ei bine, iata ca, uneori, si publicitatea negativa are partile sale bune. Desi poza cu pricina nu a zabovit prea mult pe pagina de profil a artistei, a fost suficient ca aceasta sa fie vazuta de cine trebuia.
Din informatiile noastre, la scurt timp dupa publicarea si, ulterior, stergerea fotografiei, Anda Adam a fost asaltata de oferte venite din partea  specialistilor dermatologi, a centrelor de infrumusetare si clinicilor estetice, toti grabindu-se sa-si ofere serviciile pentru ca ea sa-si rezolve problemele existente la nivelul tenului. Pana in prezent, Anda Adam a acceptat doar procedurile non-invazive, tratamente si masaje faciale care au rol de hidratare si intinerire a tenului. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img