joi, 28 martie, 2024

Esti plecat in concediu? Vezi casele de pariuri online legale la care poti paria

Distribuie:

Publicat:

Ne place să uităm de job, de facturi și de probleme atunci când plecăm în vacanță, însă oriunde am fi și orice am face, ne place să jucăm la pariuri atunci când se ivește ocazia. Totuși, chiar dacă „joci” în deplasare, nu trebuie neapărat să te simți pe teren străin, pentru că poți paria online 100% legal și fără nici un fel de risc la agențiile de pariuri recomandate de specialiștii din cadrul echipei PariuriX.com.

Pentru majoritatea practicanților, pariurile reprezintă un hobby, o distracție, fapt pentru care această activitate cotidiană este purtată chiar și în concedii. Nu de puține ori se întâmpla ca pasionații de jocuri de noroc să dorească să profite de timpul liber documentându-se mai mult pe tema fenomenului îndrăgit.

În ceea ce-i privește pe profesioniști, situația este oarecum similară, în sensul că aceștia nu sunt, de fapt, niciodată în vacanță, în sensul că nu se vor simți bine dacă vor știi că ratează șansa de a plasa anumite pariuri promițătoare.

Indiferent de categoria în care te încadrezi, îți prezentăm casele de pariuri online licențiate în România la ONJN și recomandate de către specialiștii din cadrul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară:

Betfair (L1160655W000329) – Poți lua locul casei de pariuri prin intermediul platformei de Betting Exchange, unica de gen licențiată în România, vânzând și cumpărând cote de la alți utilizatori sau poți juca pariurile tale obișnuite în secțiunea Sportsbook, acolo unde vei găsi un generator de bilete cu ponturi populare din fotbal, o funcție care îți permite să-ți asiguri biletele pentru a-ți primii banii înapoi atunci când te scoate o singură selecție și multe alte facilități și propuneri de pariuri interesante.

Betano (L1170664W000663) – Ai acces la aplicația inovatoare de iOs, de pe care poți plasa pariuri prin comandă vocală și totodată poți viziona cele peste 25.000 de evenimente sportive difuzate în format live video anual. Dacă pariezi pe Liga 1, vei găsi foarte multe tipuri de pariuri pentru fiecare partidă și o ofertă care se publică cu cel puțin o săptămână înainte de startul partidelor. În plus, poți profita și de ofertele „Marjă 0%”, „Miza înapoi la 0-0”, „Pierdere la limită?” și multe altele.

Netbet (L1160651W000195) – Oricând vrei să joci la pariuri live poți alege liniștit această agenție, întrucât vei găsi oricând evenimente sportive pe care să pariezi și numeroase tipuri de pariuri, cum ar fi piețe rapide de 1 și 5 minute, dar și o funcție de Cash Out variabil care îți va permite să închizi pariurile fie în totalitate, fie pe partea de miză dorită. Tot aici găsești o colecție de aproximativ 250 de jocuri de cazinou, printre care și sloturi video cu fructe și șeptari, ca la aparate.

Sportingbet (L1160656W000327) – Ai ocazia săptămânal să pui mâna pe câștiguri de până la 65.000 RON prin intermediul concursului „Predictorul Fotbalului” – o variația vechiului joc Pronosport. Poți naviga prin meniuri și plasa pariuri extrem de rapid de pe telefon, tabletă sau computer, întrucât operatorul dispune de platforme și aplicații extrem de bine optimizate. Partea interesantă este că poți să-ți recuperezi o parte din pierderi atunci când termini săptămâna pe minus și ai ocazia zilnic să revendici o ofertă specială.

Unibet (L1160657W000330) – Pe site-ul celei mai premiate agenții de pariuri online a ultimului deceniu vei găsi analize și ponturi de la experții Ilie Dumitrescu și Ionel Dănciulescu. Aici vei putea juca poker, bingo, jocuri de cazinou și pariuri sportive în cele mai bune condiții, dispunând de numeroase funcții deosebite, cum ar fi „Action Betting” o facilitate disponibilă pe marea majoritate a partidelor din oferta de pariuri live, care îți permite să joci pariuri cu piețe ultra rapide ce sunt remunerate instantaneu.

Înainte de a lua o decizie, răsfoiește și recenziile detaliate de pe site-ul PariuriX.com și nu uita să-ți verifici conturile nou deschise cât mai curând cu putință, întrucât legea îi obligă pe operatori să închidă toate conturile a căror identitate nu este verificată în termen de 30 de zile de la înregistrare. Procedura este 100% securizată și datele tale vor rămâne confidențiale pe viață, așa că nu te îngrijora cu privire la acest aspect.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com – 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img