News Flash:

EUFORIE LA SPITALUL JUDETEAN VASLUI. Unitatea a primit mult asteptata ACREDITARE

13 Decembrie 2015
1984 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Vaslui a fost acreditat, unitatea sanitara urmand sa primesca cel mai probabil, nivelul maxim de acreditare, in urma raportului efectuat de o comisie a Autoritatii Nationale pentru Managementul Calitatii in Sanatate.

Potrivit managerului SJU Vaslui, Ana Rinder, acreditarea celui mai mare spital din judetul Vaslui reprezinta pentru orice pacient o garantie a faptului ca in spital sunt asigurate conditii de calitate in ceea ce priveste actul medical, cazarea si serviciile oferite.

“Dintre cei peste 1.200 de indicatori verificati, 96 au fost neconformi, lucru care ne-ar asigura nivelul maxim de acreditare. Deocamdata am primit un preraport al comisiei de evaluare, urmand ca peste putin timp sa primim raportul final. A fost o munca asidua pentru noi in ultima perioada, ne-am straduit sa facem in asa fel incat sa indeplinim toate conditiile.Ne bucuram foarte mult pentru acreditare. Munca intregului colectiv de la spitalul vasluian a dat rezultate”, a declarat  managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.

Comisia de evaluare din cadrul Autoritatii Nationale pentru Managementul Calitatii in Sanatate a fost prezenta la SJU Vaslui in perioada 24 – 27 noiembrie.

„Nivel acreditat” se acorda pentru indeplinirea a cel putin 85% dintre indicatorii de evaluare; „Nivel acreditat cu incredere ridicata” – pentru 75%-84,9% dintre indicatori; „Nivel acreditat cu incredere medie” – pentru 45%-74,9% dintre indicatori; „Nivel neacreditat” – pentru indeplinirea a sub 45% din indicatori. “A fost o munca asidua pentru noi in ultima perioada, ne-am straduit sa facem in asa fel incat sa indeplinim toate conditiile. Aceasta acreditare reprezinta pentru orice pacient o garantie a faptului ca in spital sunt asigurate conditii de calitate in ceea ce priveste actul medical, cazarea si serviciile oferite”, a mai declarat Ana Rinder.


Termenul limita pana la care spitalele pot fi acreditate este iulie 2016. Ulterior, cele neacreditate nu vor mai putea incheia contracte de finantare cu casele judetene de asigurari de sanatate, iar acest lucru inseamna ca pacientii vor plati pentru toate serviciile!
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 34 queries | Mysql time :0.014433 (s)