vineri, 19 aprilie, 2024

Eugen Teodorovici anunta ascensiunea PSD: ‘Viorica Dancila e mai puternica’

Distribuie:

Publicat:

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, consideră că Viorica Dăncilă, candidat al social-democraţilor la alegerile prezidenţiale, este mai puternică după rezultatul obţinut în primul tur de scrutin şi susţine că formaţiunea politică poate obţine un scor "mult mai mare".

"Este mult mai puternică decât în ziua de duminică, să spunem", a afirmat, luni, Teodorovici, întrebat dacă Dăncilă e mai puternică în urma primului tur al alegerilor prezidenţiale.

Pe de altă parte, el a opinat că PSD poate atinge "un scor mult mai mare decât a fost cel de duminică", informează agerpres.ro.

Teodorovici le-a mulţumit şefilor de organizaţii şi membrilor PSD care au contribuit la accederea Vioricăi Dăncilă în turul II al prezidenţialelor, dar a subliniat că trebuie analizate şi situaţiile în care nu a fost atins scorul vizat.

"E o discuţie pe care o purtăm astăzi şi mai ales mâine în CEx, unde vom lua şi câteva decizii în acest sens. (…) Cred că totuşi trebuie să vedem exact care sunt motivele pentru care scorul pe care fiecare şi l-a asumat nu a fost atins", a declarat el.

Întrebat dacă ar trebui făcute modificări la şefia unor organizaţii, Eugen Teodorovici a răspuns: "De ce nu? Chiar şi acest lucru trebuie să fie tranşat".

El a admis că scorul obţinut de Organizaţia PSD Bucureşti nu este unul mulţumitor, dar a precizat că discuţia din forurile de conducere va analiza situaţia fiecărei filiale.

"Va fi o discuţie pentru toate organizaţiile, pentru că e un scor care cel puţin pe mine nu mă mulţumeşte. (…) Haideţi să nu discutăm punctual de organizaţie (Bucureşti – n.r.). Eu am spus care sunt principiile. Clar nu ne mulţumeşte acest scor. PSD este un partid puternic şi un partid mare, care poate şi trebuie să dovedească că este forţa numărul 1 a acestei ţări", a mai spus Eugen Teodorovici.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img