sâmbătă, 20 aprilie, 2024

EURO 2016 – Produce Romania supriza in Franta? Iata ce spun expertii!

Distribuie:

Publicat:

Vineri 10 iunie 2016 de la ora 22:00 pe Stade de France din Paris echipa Frantei va gazdui selectionata Romaniei in meciul de deschidere al Campionatului European de fotbal. Intalnirea al carui grad de risc este considerat ridicat de catre politia franceza va putea fi urmarita in direct la TV in Romania pe Pro TV si Dolce Sport 1.
FRANTA ESTE CLAR MARE FAVORITA
Cu o cota ce nu depaseste valoarea de 1.30 la nici o casa de pariuri pe internet Franta este mare favorita in aceasta confruntare. In aceste conditii multi isi pun intrebarea: mai are rost sa urmaresc meciul, mai ales ca stiu rezultatul final?
MAI ARE ROST SA URMARIM MECIUL?
Sperantele romanilor sunt mici, o spun cotele si o spun si expertii, dar pana la urma speranta moare ultima si noi romanii speram pana in ultima secunda. Raspunsul firesc la aceasta intrebare este: DA. Nu doar fanii echipei nationale au acest raspuns ci si expertii site-ului PariuriX. Acestia ne aduc aminte de faptul ca acum doi ani la Cupa Mondiala din Brazilia au avut loc cateva surprize imense, precum eliminarile premature inca din faza grupelor ale unor echipe care erau favorite in grupa din care faceau parte: Italia si Anglia. Alt aspect istoric care ar trebui sa ne dea sperante in perspectiva meciului Franta vs Romania este acela al meciurilor de deschidere al ultimelor trei turnee finale continentale. In fiecare din acele confruntari formatia gazda a competitiei n-a reusit sa debuteze cu un rezultat pozitiv. 
Tot cu o legatura istorica ar trebui amintit faptul ca Romania a pierdut in ultimele cinci dispute directe o singura data. La ultimul Campionat European la care reprezentativa noastra a fost prezenta meciul ei de deschidere a avut loc tot in compania Frantei si el s-a incheiat asa cum a inceput. Pe undeva este de inteles ca Franta este mare favorita acum deoarece joaca acasa si pe langa fani are si un avantaj imens din punct de vedere valoric, dar nu trebuie sa uitam faptul ca Romania a fost echipa cu cel mai bun joc defensiv din preliminariile acestui turneu final.
 
In concluzie este destul de clar ca are rost sa urmarim jocul Franta vs Romania. Si daca tot aveti de gand sa-l urmariti recomandarea venita din partea echipei PariuriX.com este sa si plasati macar un pariu pe acest joc. Daca pe langa implicarea emotionala va exista si implicare financiara in mod cert vizionarea partidei va fi de doua ori mai palpitanta. Un pariu pe jocul de deschidere de la EURO 2016 poate fi cel pe depasirea barierei de doua goluri. Ofensiva Frantei se descurca excelent si fara Karim Benzema, iar dupa ce in precedentele amicale a marcat constant minim trei goluri, Franta poate depasi de una singura aceasta limita. 
Pronosticul propus de cei mai profesionisti tipsteri din Romania – cei ai site-ului PariuriX – mai are la baza si pofta de gol aratata de elevii lui Anghel Iordanescu in ultimele meciuri de pregatire. Chiar daca Romania va aborda acest meci cu gandul de a nu-l pierde, tipsterii PariuriX considera ca un gol marcat rapid de francezi va duce la ceva mai multe riscuri asumate de Stancu si compania. Franta vs Romania cote la case de pariuri online licentiate in Romania de ONJN
Unibet: 1.30 5.15 13.00
Sportingbet: 1.25 4.75 13.00
Netbet: 1.28 5.05 13.00
888sport: 1.30 5.15 13.00
Fortuna: 1.285 5.00 13.00
Pariaza pe meci, iar daca pierzi PariuriX.com iti da 100% banii inapoi
Oferta este valabila doar pentru conturile noi deschise la SPORTINGBET de pe acest link  iar rambursarea este din 100% pana la maxim 300 RON, sau la UNIBET de pe acest link si rambursarea va fi de 100% pana la 150 RON. Acceseaza link-urile pentru termeni si conditii. Deschide un cont acum si profita de cele mai bune oferte, doar prin PariuriX.com.
PariuriX.com – Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img