vineri, 29 martie, 2024

Eurovision: Dan Bittman, mesaj de sustinere pentru The Humans

Distribuie:

Publicat:

Romania reprezentata de The Humans cu piesa  "Goodbye" va urca pe scena Eurovision 2018 joi, 10 mai, intrand in prima parte a show-ului. Dan Bittman a tinut sa isi exprime sustinerea fata de echipa romaniei printr-un videoclip postat pe un cont de socializare.

 Ieri a avut loc prima semifinala Eurovision 2018 in care 19 tari au concurat in mare finala de sambata seara, doar 10 fiind alese pentru a merge mai departe. Concurentii care au trecut de semifinala din 8 mai sunt: Austria (Cesár Sampson, „ Nobody But You”), Estonia (Elina Nechayeva, „La Forza”), Cipru (Eleni Foureira, „Fuego”), Lituania (Ieva Zasimauskaitė, „When We're Old”), Israel (Netta, „Toy”), Cehia (Mikolas Josef, „Lie To Me”), Bulgaria (Equinox, „Bones”), Albania (Eugent Bushpepa, „Mall”), Finlanda (Saara Aalto, „Monsters”) si Irlanda (Ryan O'Shaughnessy, „Together”).

Pana pe 10, romanii au de castigat astazi cat mai multe puncte din partea juratilor Eurovision. The Humans vor urca pe scena de la Antice Arene alaturi de ceilalti 18 semifinalisti. Show-ul nu o sa fie unul televizat, iar rezultatele vor aparea doar dupa Marea Finala

Intre timp, The Humans se bucura de sustinere romanilor de pretudindeti. Dan Bittman a tinut sa posteze pe unul din conturile sale de socializare un filmulet in care indeamna romanii sa voteze The Humans la Eurovision pentru a castiga marea finala. „Sunt alaturi de Romania, sunt alaturi de The Humans, bafta!” a spus acesta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img