miercuri, 27 martie, 2024

EXCLUSIV! A urmarit o frumoasa tanara din Iasi, iar in lift a inceput sa se masturbeze chiar in fata ei! Individul a fost innebunit de formele femeii!

Distribuie:

Publicat:

Mintea bolnava a unor indivizi lipsiti de orice urma de bun-simt ridica foarte multe semne de intrebare • O tanara din Iasi a fost urmarita in miez de noapte de catre un individ si a fost silita, intr-un fel sau altul, sa-l priveasca pe acesta in timp ce se masturba • Un dosar penal pentru agresiune sexuala a fost deschis de catre politistii din Iasi, iar agresorul este cautat

O tanara din Iasi a trecut prin momente de groaza intr-una din noptile trecute. Femeia in varsta de 30 de ani, a carei identitate o vom proteja, a atras prin frumusetea ei un tanar disperat si lipsit de orice urma de bun-simt.

In noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 00:30, tanara pe care o vom numi Roxana se pregatea sa intre in scara blocului, undeva pe strada Socola. Cand a deschis usa cu ajutorul unei cartele, s-a trezit langa ea cu un tanar. Acesta i-ar fi spus ca vrea sa ajunga la unul dintre etajele superioare.

Astfel, tanara si individul au asteptat ca usa liftului sa se deschida si au intrat. Intr-o fractiune de secunda, tanarul si-a scos organele genitale din pantaloni si a inceput sa se masturbeze in fata femeii. Disperata, tanara a reusit sa faca liftul sa se opreasca la etajul trei, iar acolo l-a impins pe barbat afara. Mai apoi, Roxana a sunat la numarul unic de urgente 112 si a anuntat prin ce a trecut.

Agresorul este cautat

Femeia le-a povestit anchetatorilor ca tanarul nu a lovit-o si nici nu a incercat sa o abuzeze in vreun fel. Ea a precizat ca barbatul respectiv doar s-a masturbat in fata sa, timp de cateva secunde. Politistii ieseni au deschis o ancheta in acest caz. "Politistii au intocmit un dosar penal pentru agresiune sexuala si fac cercetari pentru stabilirea intregii situatii de fapt", a precizat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Tanara a precizat ca individul care s-a masturbat in fata ei are in jur de 25 de ani. Locatarii din blocul in care s-a intamplat intreaga scena spun ca nu s-ar fi asteptat la asa ceva.

"Noi nu am auzit nimic. Chiar nu stiu cum s-a putut intampla asa ceva. Nu este normal ca un barbat sa urmareasca o femeie in miez de noapte si sa faca asa ceva. Acum, speram sa fie prins individul asta", a spus unul dintre vecinii femeii.

Daca va fi prins de catre oamenii legii, individul isi poate petrece urmatorii ani dupa gratii. Din pacate pe strazile Iasului exista si indivizi care nu-si pot tine pornirile in frau si ajung sa faca astfel de gesturi. Acest barbat care este acum cautat de oamenii legii a profitat de intuneric si de faptul ca femeia nu era insotita si si-a facut de cap.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img