marți, 23 aprilie, 2024

Exclusiv! Barbat ranit intr-un autobuz! Soferul mijlocului de transport a franat brusc pentru a evita un accident

Distribuie:

Publicat:

Un calator a suferit mai multe leziuni in timp ce circula cu un mijloc de transport public. Incidentul a avut loc miercuri, la data de 11 aprilie 2018, in apropiere de sensul giratoriu din zona Podu Ros.

Potrivit informatiilor disponibile pana la acest moment, un barbat a fost ranit intr-un autobuz al Companiei de Transport Public (CTP) Iasi ce circula pe ruta 41. Soferul mijlocului de transport, in timp ce se afla in sensul giratoriu, a franat brusc pentru a evita un accident rutier, dupa ce un autoturism i-a taiat calea.

La fata locului au intervenit politistii rutieri, criminalistii si un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanta Judetean Iasi.

Victima a fost transportata la UPU Sf. Spiridon pentru investigatii de specialitate.

"Am fost solicitati pentru a interveni in zona Podu Ros pentru un pacient cu traumatism aflat in autobuz. S-a dirijat imediat un echipaj medical de urgenta cu medic, care la locul solicitarii a gasit un barbat de 57 de ani, constient si stabil hemodinamic. Acesta prezenta un traumatism coloana dorsala si sold drept. In urma evaluarii, cadrele medicale i-au gasit valori mari de tensiune, acesta fiind cunoscut cu hipertensiune. Dupa acordarea ingrijirilor medicale, pacientul a fost transportat la UPU Sf. Spiridon pentru ingrijiri de specialitate", a declarat Nicolai Pralea, purtator de cuvant al SAJ Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img