News Flash:

EXCLUSIV: BARLAD:PURTATOARE DE CUVANT, CONSILIER LOCAL - ANGAJATA LA PIATA

18 Noiembrie 2016
7733 Vizualizari | 0 Comentarii
Nu este cazul sa va pregatiti batistele pentru ochii care ar putea sa va lacrimez la gandul ca asa s-a ajuns in Romania. Va veti dori sa aveti parte de un gram de noroc pentru a putea beneficia de oportunitatile pe care cu le poate aduce politica. Doar daca sunteti in partidul care trebuie.                

 Aparuta din " meandrele concretului" si infiata de PSD Barlad, Roxana Miron, actualmente Feraru, a fost primita cu bratele deschise de membrii social-democrati,iar presedintele Adrian Solomon a incurajat-o oferindu-i functia de purtator de cuvant si un loc eligibil, pe care l-a si ocupat, in Consiliul Local Barlad.   

 CV-ul doamnei Miron Feraru este unul impresionant culminand cu doctoratul pe care urmeaza sa-l finalizeze cu insusi Vasile Dancu, iar rezultatele profesionale nu se opresc aici. Domnita Roxana a fost propusa si pentru functia de viceprimar. Se parea ca viata ii surade si s-a gandit sa pulseze. 

TUPEU SAU NECUNOASTERE?                                    

Probabil saturandu-se sa predea, Roxana Miron Feraru isi incearca norocul la concursul organizat de Directia Administrativa Parcari Piata Cimitir ( DAPPC ) la data de 1 Aprilie. Nu a fost o pacaleala pentru ca a luat concursul si constiincioasa s-a prezentat la munca. Din sociolog s-a transformat, conform fisei postului, in cea care intocmeste dosarele de personal la Resurse Umane. Trebuie amintit faptul ca aceasta directie se afla in subordinea Consiliului Local , ea devenind dupa alegeri consilier.  

PRIMARUL BOROS DOARME IN TRENCI CA TOT E SEZONUL

 I-am prezentat speta si edilului sef intrebandu-l daca Roxana Miron nu este, putin mai mult, in incompatibilitate. Acesta ne-a dat dreptate dar a promis ca va reveni cu detalii despre acest lucru. Bineinteles ca nu le-am mai primit.                             

 Vineri , 18 Noiembrie, este ultima zi in care cei care sunt in cautarea unui loc de munca isi pot depune dosarele pentru posturile scoase la concurs de DAPPC . Iar cea care le primeste si le verific este.... Roxana Miron. Sa speram ca nu va face parte si din comisia care va evalua candidatii ( de aceasta data din postura de consilier local).

Autor: Cristina Radulescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 34 queries | Mysql time :0.048258 (s)