vineri, 19 aprilie, 2024

Exclusiv! Doi oameni au murit intr-un accident cumplit la Iasi! Soferul vinovat consumase alcool in clubul Fratelli – FOTO, LIVE VIDEO, UPDATE

Distribuie:

Publicat:

UPDATE:  Copilul a fost transporta la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Maria” Iaşi. Şoferul în vârstă de 32 de ani a suferit politraumatism, ruptura de splină, contuzie glezna dreaptă şi laceraţie de ficat. Acesta urmează să fie supus unor intervenţii chirurgicale pentru a i se opri hemoragia. Se pare că bărbatul consumase alcool înainte de a se urca la volan. Acesta a petrecut toată noaptea în Fratelli Lounge & Club Iași pe ritmuri alerte și consumând pahar după pahar. În momentul în  care a fost preluat de echipa medicală, acesta avea la încheietura mâinii o brățară care atestă participarea acestuia la petrecerea organizată de acest club.

În urmă cu puţin timp, pe raza localităţii Bălţaţi a avut un grav accident rutier în care au fost implicate un autoturism Opel Corsa şi un Volkswagen Passat. Din primele informaţii pe care reporterii BZI le deţin, accidentul s-a soldat cu decesul a două persoane şi rănirea gravă a altor două. Momentan nu se cunosc circumstanţele producerii accidentului.

În urma testării alcoolscopice a şoferului de pe Volkswagen Passat, s-a constatat o concentraţie de 0,55mg/l  alcool în aerul expirat.

Conform IPJ Iaşi, soferul autoturismului Volkswagen Passat este vinovat de producerea accidentului. În autoturismul Opel Corsa s-ar fi aflat şi un minor care a fost transportat în stare gravă la spital.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img