vineri, 29 martie, 2024

Exclusiv! Doua fetite de 4 si 6 ani au fost abuzate sexual de un tanar recidivist – FOTO,VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Acuzatii grave la adresa unui individ proaspat eliberat de dupa gratii. Un barbat recidivist a abuzat sexual doua fete minore, cu varste de 4 si 6 ani, iar acum urmeaza sa dea explicatii in fata magistratilor pentru faptele sale.

Infractorul a fost prezentat Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi. Potrivit informatiilor detinute de reporterii BZI, fapta s-a petrecut in urma cu cateva zile.

CITESTE SI: Peste 100 de ani de puscarie pentru fratii Sandulache! Marturii horror facute de femeile obligate sa se prostitueze

Periculosii proxeneti fratii Sandulache (foto) au primit sentinte de peste 100 de ani de inchisoare, in Spania, pentru trafic de persoane si spalare de bani. Avocatul victimelor a criticat procuratura pentru ca nu a tinut cont de acuzatiile de viol, in ciuda marturisirilor care descriu abuzurile constante ale celor doi asura prostituatelor pe care le exploatau. Cei doi ademeneau femei in Spania, carora le spuneau ca vor lucra in baruri, insa, potrivit marturiilor victimelor, acestea erau drogate si fortate sa se prostitueze. Afacerea celor doi frati a fost descoperita atunci cand una dintre prostituate a alertat autoritatile de la controlul pasapoartelor din Bucuresti, la plecarea din tara. Aceasta le-a dat politistilor un bilet in care scria: „Nu vreau sa calatoresc”.

Politistii i-au lasat pe cei doi sa se imbarce, insa au anuntat autoritatile spaniole, care i-au ridicat la sosirea in Spania.

Sebastian si Cristian Sandulache au primit 127 si respectiv 115 ani de inchisoare. Cei doi sustin ca sunt victimele minciunilor unor prostituate care „au vrut bani” dupa ce s-au despartit de ei.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img