joi, 28 martie, 2024

EXCLUSIV! Fiul lui Andrei Plesu a fost ridicat de mascati intr-un dosar de TRAFIC DE DROGURI FOTO/ UPDATE

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: In satul Perieni din comuna ieseana Probota, polistitii au gasit o arbaleta, un detector de metale si droguri cultivate in ghivece, in interiorul casei.

UPDATE: Conform ultimelor detalii, patru persoane din Capitala sunt aduse, in aceste momente, la Iasi. Audierile vor incepe la ora 16.00. Politistii vor emite, in curand, un comunicat oficial in care vor fi prezentate detaliile anchetei. Plantatia cu cannabis se afla in comuna ieseana Probota.

 

UPDATE: Pe SURSE, Mai multe persoane din Bucuresti sunt aduse, in aceste momente la Iasi pentru audieri, fiind vorba despre o retea care se aproviziona din Capitala si raspandeau substantele in Iasi si in Moldova. Din informatiile obtinute pe SURSE, intr-o comuna de la marginea Iasului ar exista o plantatie de droguri. Precizam ca pana la aceasta ora nu s-a emis niciun comunicat oficial in legatura cu actiunea de amploare desfasurata la aceasta ora. Ancheta este cea mai ampla din ultima vreme de la Iasi. In dosarele instrumentate de politisti, reporterii Cotidianului BUNA ZIUA IASI au aflat, in EXCLUSIVITATE PE SURSE, ca sunt vehiculate nume importante, atat la nivel national cat si la nivel local. Exista banuieli destul de clare ca in Iasi, vizat in dosar, este un fiul unui cunoscut afacerist.

 

 

Stire initiala: Conform unor surse credibile, politistii antidrog din Iasi si Bucuresti au efectuat o actiune pe linia combaterii traficului de droguri de risc, in cadrul careia s-au pus in executare 8 perchezitii domiciliare, pe raza judetului Iasi si municipiul Bucuresti. Pana la aceasta ora, au fost identificati 8 suspecti.

Exclusiv! Mascatii au luat cu asalt mai multe locatii! Descinderi dis-de-dimineata la Iasi

In urma perchezitiilor, au fost identificate si ridicate 500 de grame de rezina cannabis, alte ustensile folosite la cultivare, cantare electronice, grindere pentru maruntit canabisul, pastille ecstasy, ciuperci halucinogene. Fiul lui Andrei Plesu, Mihai Plesu este vizat in dosar. El e unul dintre cei 8 depistati.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img