joi, 25 aprilie, 2024

EXCLUSIV-FOTO! Un cuplu care a asasinat doua persoane a fost prins intr-o pensiune din Iasi! Povestea pare desprinsa din filme

Distribuie:

Publicat:

Reporterii BZI au aflat locul unde au fost cazati cei doi asasini slovaci prinsi in aceasta dimineata de politistii ieseni. Este vorba despre Pensiunea "Classic", situata pe raza localitatii Miroslava. Prinderea celor doi criminali, Jan Moncol (33 ani) si Michaela Krajcova (29 ani) s-a realizat in urma unei operatiuni ENFAST romano-cehe. Reprezentantii unitatii de cazare spun ca cei doi criminali ar fi facut rezervare prin booking, chiar in seara zilei in care au fost ridicati de catre mascati.

In cursul noptii dintre 17 si 18 ianuarie, mascatii au dat buzna peste ei. In urma unor perchezitii, politistii au gasit asupra lor diferite arme albe, printre care si doua pistoale cu electrosocuri. Infractorii aveau in plan sa vanda un autoturism inchiriat pentru o suma mare de bani, in baza carora urmau sa achizitioneze documente false pentru a se face disparuti in Republica Moldova si apoi in Ucraina.

In seara de 5 spre 6 ianuarie, pe teritoriul Cehiei, sub pretextul vanzarii unor obiecte electronice, cei doi ar fi patruns intr-o rulota locuita de doi soti carora le-au aplicat mai multe lovituri cu un cutit, fapt ce a condus la decesul acestora.

Prinderea celor doi criminali, Jan Moncol (33 ani) si Michaela Krajcova(29 ani) s-a realizat in urma unei operatiuni ENFAST romano-cehe. Acestia erau cazati la o pensiune din Miroslava. In cursul noptii dintre 17 si 18 ianuarie, mascatii au dat buzna peste ei. In urma unor perchezitii, politistii au gasit asupra lor diferite arme albe, printre care si doua pistoale cu electrosocuri. Infractorii aveau in plan sa vanda un autoturism inchiriat pentru o suma mare de bani, in baza carora urmau sa achizitioneze documente false pentru a se face disparuti in Republica Moldova si apoi in Ucraina.

"In noaptea zilei de 17 spre 18 ianuarie, in urma unei operatiuni E.N.F.A.S.T coordonata de Serviciul Urmariri din cadrul Directiei de Investigatii Criminale a Politiei Romane, in cooperare cu echipa F.A.S.T. Cehia, cu participarea atasatului de afaceri interne al Politiei Republicii Cehia, au fost depistati si retinuti, pe raza judetului Iasi, doi cetateni slovaci, de 33, respectiv 29 de ani, urmariti international de autoritatile judiciare cehe. Pe numele lor erau emise doua mandate europene de arestare, fiind acuzati de savarsirea a doua infractiuni de omor deosebit de grav, victime ale acestora fiind doi cetateni de nationalitate ceha", se arata intr-un comunicat al IGPR.

Cei doi se afla in prezent in Arestul IPJ Iasi, dupa ce magistratii ieseni au aprobat extradarea catre autoritatile cehe.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img