News Flash:

EXCLUSIV- incendiu violent in satul Baltati, comuna Tatarani

9 Iunie 2014
7520 Vizualizari | 1 Comentarii
UPDATE 19:44-In cursul zilei de astazi, in jurul orei 10.10, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Podul Inalt” al judetului Vaslui a fost solicitat sa intervina pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje, in localitatea Baltati, comuna Tatarani.

        Pentru localizarea, protejarea vecinatatilor si lichidarea incendiului, la fata locului s-a deplasat un echipaj de stingere, cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma, din cadrul Sectiei de pompieri Husi, care a actionat in cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta din Tatarani.

        In momentul sosirii pompierilor militari la fata locului, pompierii voluntari din localitate actionau pentru prevenirea extinderii incendiului, care se manifesta la depozitul de furaje si adapostul de animale cu posibilitate de propagare la locuinta.

      Pentru lichidarea incendiului refularea apei s-a facut cu jet pulverizat, urmarind stingerea scanteilor produse si transportate de curentii de aer si protejarea suprafetelor invecinate, concomitemt cu rascolirea permanenta a furajelor.

     Focul a distrus treizeci tone de fan, treizeci metri liniari gard si trei metri cubi lemn de foc si s-au degradat douazici coli tabla, cincispezece metri patrati lambriu PVC, 0,5 metri cubi lemn de foc. Din cercetarile efectuate, se pare ca incendiul a fost generat de jocul copiiilor cu focul,


Acum cateva momente la numarul unic de urgenta 112, pompierii huseni au fost sesizati cu referire la faptul ca in satul Baltati, comuna Tatarani are loc un incendiu la un depozit de furaje pentru animale.

Vom reveni cu alte informatii.

112 pompierii huseni satul baltati comuna tatarani
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Abiehh  | #2202
c9n vagyok edzig-ve9rig egye9nise9g?Ake1rhe1nyszor beedrsz a bmroolga fe9l napig rf6hf6gf6k rajta. :) Nagyon kedvelem a stedlusod!A tehetse9gedről pedig ne is besze9ljfcnk! De nagyon jf3l esik, hogy megemledtette9l, igaze1n kf6szf6nf6m! :)
Adauga comentariu

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0917 (s) | 34 queries | Mysql time :0.037096 (s)