sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Exclusiv! La un pas de tragedie?! Un barbat a gasit mai multe grenade in curte

Distribuie:

Publicat:

Un iesean a avut parte de o descoperire nu tocmai fericita! In timp ce sapa in curte, acesta a gasit mai multe grenade. Barbatul, domiciliat in Pascani, a descoperit un numar de 12 grenade. Ieseanul a sunat de urgenta la 112, iar la fata locului vor veni genistii pentru a le prelua. 

 

*** Stire in curs de actualizare *** 

 

CITESTE SI: A pus mana pe CIOCAN si i-a dat pana a EXPLODAT! Un iesean a trecut milimetric pe langa moarte. Poveste desprinsa parca din filmele TRAGICOMICE!

 

• A fost la un pas sa-si piarda viata din cauza unui lucru negandit • Ce a facut acest iesean cu un proiectil pe care l-a gasit pe camp • Barbatul a fost transportat in stare grava la spital • Alte proiectile au fost gasite in aceeasi zona • Ce spun medicii si ce sfaturi transmit politistii • Cum trebuie sa procedezi in momentul in care gasesti un proiectil

Un barbat in varsta de 50 de ani, din satul Cotirgaci, comuna Baltati, a ajuns in stare grava la spital dupa ce a gasit pe un camp, in extravilanul localitatii, un proiectil, pe care l-a transportat la propriul domiciliu.

Din informatiile aparute pana in prezent, se pare ca barbatul a lovit proiectilul in mod intentionat, cu un ciocan, provocand astfel explozia acestuia. In urma exploziei, Sidor Paraschiv a suferit mai multe rani, fiind transportat de urgenta la spital. Anchetatorii au mai gasit in curtea persoanei un proiectil de 20 si unul de calibru 37, care a explodat.

"La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportat un barbat, in varsta de 50 de ani, din comuna Baltati. Din informatiile pe care le avem, se pare ca pacientul a fost ranit dupa explozia unui obuz pe care l-a gasit pe un camp. Acesta a incercat sa il taie pentru fier vechi si a explodat. Barbatul era policontuzionat in urma exploziei, prezentand corpuri straine metalice in mana dreapta si in mana stanga. Barbatul a fost ranit la nivelul ochilor si a suferit arsuri de gradul l la nivelul fetei. Acesta a ajuns, in prima instanta, cu mijloace proprii in Centrul de Primire Urgente din Targu-Frumos. Dupa ce a primit ingrijiri in unitatea medicala respectiva, pacientul a fost dirijat cu un echipaj medical la Iasi, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon». Acesta a necesitat internare, urmand sa fie tinut o perioada sub atenta supraveghere a medicilor", declara prof. dr. Diana Cimpoesu, coordonator al Unitatii Primire Urgente.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img