vineri, 26 aprilie, 2024

Exclusiv! Lovitură de teatru! Cel mai căutat infractor din Iași a contestat pedepsele primite din partea magistraților!

Distribuie:

Publicat:

Unul dintre cei mai căutați infractori de către polițiștii ieșeni a contestat executarea pedepsei primite. Vasile Rodideal este dat în urmărire internațională de ani buni. Acesta a fost condamnat la 18 ani de temniță, după ce ar fi plănuit un asasinat.

Cel mai căutat infractor a formulat la finele săptămânii trecute o cerere la Curtea de Apel Iași. Astfel, pe rolul instanței ieșene a ajuns o contestație la executare formulată pe numele lui Vasile Rodideal.
Instanța de judecată a stabilit un prim termen al procesului pentru data de 5 decembrie 2019. Ulterior, magistrații vor analiza solicitarea și vor lua o decizie.
Potrivit Poliției Române, Vasile Rodideal (58 de ani), cu dublă cetățenie, româno-moldoveană, este unul dintre cei mai căutați infractori, după ce a fost condamnat la o pedeapsă rezultantă de 18 ani de temniță.

Planuri de asasinat

Anchetatorii au susținut că, în cursul anului 2005, Rodideal ar fi pus la cale, împreună cu un „locotenent”, planul de asasinare a afaceristului ieșean Francisc Tiberiu Cristodorescu. Cei doi ar fi decis că cel mai bun mod de a-l „aranja” pe Cristodorescu ar fi aruncarea în aer a autoturismului ieșeanului.

bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img