vineri, 29 martie, 2024

EXCLUSIV! Mai multe persoane au fost atacate de doi caini! O persoana se afla in stare grava. VIDEO INCREDIBIL

Distribuie:

Publicat:

In urma cu cateva momente, un incident grav s-a intamplat pe strada Sf. Andrei din Iasi. Din primele informatii obtinute in exclusivitate de reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi, reiese faptul ca un caine, a atacat mai multe persoane. 

Concret, cainele aflat in gospodaria unor persoane, a scapat din curte si a atacat trei persoane. Starea uneia dintre victime este grava. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje ale politiei, dar si mai multe echipaje medicale. Victimele au fost transportate la spital.

UPDATE: Una dintre victime este o fata in varsta de doar 21 ani,care stata in blocul B6 de pe Splai Bahlui. Concret, in timp ce trecea prin zona, fata a fost atacata de cei doi caine, iar in apararea victimei a sarit tatal ei, fiind muscat de mana si de fata .Un al doilea barbat, vecin cu ambele victime, a fost atacat de caini, acesta fiind muscat in zona genitala. 

UPDATE 14:20

In urma incidentului, la fata locului si-au facut aparitia mai multe echipaje ale politiei, dar si un echipaj al hingerilor. Acestia au intrat in curtea in care se afla cainii si ii vor prelua pentru a-i duce, cel mai probabil, la un cabinet veterinar. 

UPDATE: 

"Pe strada Tanasescu a avut loc un incindent in care doi caini careu au sarit gardul curtii au muscat trei persoane, dintre care una pe nume A. Ioan, de 47 de ani, care a fost muscata la nivelul zonei genitale. Acesta a fost transpotat la spital cu avulsie de testicul stang si a fost dirijat catre sectia de Urologie de un echipaj SMURD. Celelalte doua persoane au fost transportate la Unitatea de Primirea Urgente de echipajele Serviciului Judetean de Ambulanta", prof. dr. a declarat Diana Cimpoesu, coordonatorul Unitatii de Primire Urgente Iasi.

Politistii din Iasi au desachis un dosar penal si fac acum cercetari pentru a stabili cine a gresit. Nu este un caz singular, aceiasi caini se pare ca ar mai fi atacat mai multe persoane cu aproximativ cateva luni in urma.
 

 

*** Stire in curs de actualizare ***

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img