joi, 28 martie, 2024

EXCLUSIV! O eleva de 16 ani s-a SINUCIS dupa ce a ramas INSARCINATA! A fost gasita spanzurata de un copac! Detalii INCREDIBILE!

Distribuie:

Publicat:

• Drama de proportii intr-o familie din Iasi • O eleva de 16 ani s-a spanzurat dupa ce a ramas insarcinata • Tragedia s-a petrecut la sfarsitul saptamanii trecute • Surse din cadrul anchetei au precizat ca minora ar fi luat decizia capitala dupa ce i-ar fi povestit mamei sale • Mama i-ar fi spus ca nu ar putea avea grija de inca un copil, iar asta ar fi trimis-o pe copila cu gatul in streang

Tragedie intr-o familie din Iasi. O eleva in varsta de 16 ani a fost gasita spanzurata la sfarsitul saptamanii trecute. Povestea a inceput pe data de 18 aprilie, atunci cand Ana Maria Zamfir, o eleva de 16 ani, i-ar fi povestit mamei sale ca a ramas insarcinata. Intre adolescenta si mama ei a existat un schimb de replici, iar fata a plecat.

Ulterior, tatal vitreg al fetei a gasit-o pe minora spanzurata de un copac in spatele casei. Astfel, la 17:20, un apel la numarul unic de urgente 112 avea sa anunte tragedia. La fata locului a ajuns un echipaj medical si politistii. Degeaba au incercat medicii sa o readuca la viata pe copila, era prea tarziu. Au fost nevoiti sa declare decesul.

"Politistii au fost sesizati printr-un apel la numarul unic de urgente 112 cu privire la faptul ca o persoana de sex feminin a fost gasita spanzurata in curtea unei locuinte din comuna Alexandru Ioan Cuza. In cauza a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului", au precizat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Ce a trimis-o spre moarte

Ana Maria locuia impreuna cu mama sa cu chirie intr-o casa din localitatea ieseana Scheia. Mama fetei, Anisoara Zamfir, avea o relatie cu un barbat, dupa ce tatal biologic al copilei care s-a sinucis o parasise. Familia nu avea prea mari posibilitati financiare. "Minora i-ar fi povestit mamei sale in aceeasi zi ca a ramas insarcinata. Atunci, mama ei i-ar fi reprosat mai multe aspecte si i-ar fi spus ca nu are posibilitatea de a mai creste un copil. Intre mama si fiica a existat un schimb de replici", a precizat o sursa din cadrul anchetei.

Copila s-a spanzurat in spatele casei si a murit inainte de a fi gasita de cineva. Nu a lasat niciun bilet de adio, insa exista o explicatie destul de plauzibila. Trupul adolescentei a fost transportat la Institutul de Medicina Legala (IML) Iasi pentru necropsie. Ulterior se vor afla care au fost cauzele care au dus la deces. Intre timp, familia fetei se pregateste de inmormantare.

La Iasi si in restul tarii sunt intalnite destul de des cazuri in care adolescentele raman insarcinate. De-a lungul timpului, s-au mai petrecut tragedii similare. Adolescentele si-au pus capat zilelor fie de frica, fie de rusine. Psihologii au transmis semnale de alarma si au fost lansate campanii prin care s-a incercat "salvarea" tinerelor mame si a pruncilor pe care acestea ii purtau in pantece. In acest caz insa, nu s-a mai putut face nimic. Dumnezeu sa o ierte!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img