joi, 28 martie, 2024

Exclusiv! Perchezitii de amploare la Iasi! Zece persoane vor fi arestate – FOTO

Distribuie:

Publicat:

O echipa formata din mai multi agenti de la Biroul de Investigatii Criminale (BIC) a efectuat astazi in jur de 20 de perchezitii la Iasi legate de talharii, furturi din buzunare, vizate fiind persoane cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani. Potrivit informatiilor detinute de reporterii BZI, zece persoane urmeaza sa fie arestate si duse la audieri.

Actiunea de amploare a politistilor vine in contextul frecventelor reclamatii facute de ieseni legate de numeroasele cazuri de furt si talharie. Infractorii vor avea de dat explicatii in fata legii pentru faptele lor. 

Va vom tine la curent cu evolutia anchetei pe masura ce aflam noi informatii.

CITESTE SI: Doi infractori au dat nas in nas cu jandarmii dupa ce au furat portofelul unui pensionar

Miercuri, la data de 14 martie 2018, in municipiul Roman, judetul Neamt, in jurul orelor 13:30,  jandarmii din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Bacau, in timp ce se aflau in cadrul unei actiuni de interventie si patrulare pentru prevenirea fenomenului infractional, au fost sesizati prin Sistemul National Unic 112, despre faptul ca o persoana de sex masculin a fost deposedata de portofel.                

Jandarmii s-au deplasat in zona indicata unde au luat legatura cu persoana vatamata, respectiv un pensionar de 85 ani din municipiul Roman, judetul Neamt, care a oferit semnalmentele faptuitorilor dar si o descriere sumara a bunului de care a fost deposedat.

"In zona imediat apropiata au fost desfasurate activitati specifice de cautare, care au dus la depistarea a doua persoane de sex masculin cu varstele cuprinse intre 40 si 45 ambii din mun. Roman, jud. Neamt, asupra carora la controlul corporal a fost gasit portofelul in cauza, si pe care partea vatamata l-a recunoscut ca fiind al ei. Faptuitorii, ambii cu antecedente penale, au fost condusi la sediul Politiei Municipiului Roman pentru continuarea verificarilor, unde li s-au intocmit documentele procedurale pentru fapta susceptibila savarsirii infractiunii prevazute de art. 228 din N.C.P. – furt", au precizat reprezentantii GJM Bacau.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img